Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zračni kompresor HERKULES
Etore:
Mislim da je Stef u pravu, još ga nisam probao ali budem uskoro... Taj moj kompresor ima max 10 bar-a pritisak, no imam problem, on se sam ne isključuje nego kad dođe na 10 bara otvori mu se sigurnosni ventil, ja ga ručno na sklopku isključim. Dali mi to može biti problem, mislim zbog vlastite sigurnosti...?
Sa njim sam dobio i pištolj koji odgovara 70 L/min, pitao sam dali imaju jači pištolj a tip mi je rekao da imaju ali da taj pištolj reagira tek na protok od 220 L/min pa da mi ga ne bi htio niti okrenuti a i takav košta preko 200 kn. Ovaj moj došao je 900 kn, valda zbog te greške na sklopki.
Sve u svemu hvala -3alfa3- kao i steeef-u
Tomi_ZG:
Normalno da mu se otvori sigurnosni ventil na 10 bara,ne brini to je u redu.
Ak ti nije mrsko daj poslikaj baš taj svoj pištolj kaj si uzeo,jer inače je minimum potrošnja tih pištolja oko 110litara.
ivano_007:
Ima u Bauhausu taj pištolj, steže na 176Nm i potrebna mu je dobava od 70l/min. I stoji kao na kutiji 24l i palac put gore. Manji je od ovih "standardnih" pištolja i mislim da košta 230kn sa par udarnih gedora (4 il 5 ih bude u setu).
Inače ka najisplativija kupnja se nameće Herkulesov dvoklipni 2,2kw + sav alat (za ispuhivanje, pištolj, klamerica, bušilica, brusilica...). Al jbg. svima to izgleda puno novca, al kad se stavi na papir pribor šta dobiješ s njim, cijena je okej. Košta 2400kn i 5 godina garancije.
Etore:
--- Citat: Tomi_ZG - 10 Listopad, 2015, 15:36:23 ---Normalno da mu se otvori sigurnosni ventil na 10 bara,ne brini to je u redu.
Ak ti nije mrsko daj poslikaj baš taj svoj pištolj kaj si uzeo,jer inače je minimum potrošnja tih pištolja oko 110litara.
--- Kraj citata ---
Ej,,,sliku ne znam kako da pošaljem jer mi je uvijek prevelika, još ne kužim kako da ju smanjim ( najmanja mi je 1 mgb )
Mislim da se baš sad u Lidlu prodaju takvi pištolji za 220 kn samo što je moj nešto malkice manji.
To ti je Herkules mod.TWENTY OL195+ KIT izgleda ti kao plinska boca, jer on ti nema kotačiće a tako i stoji, uspravno...
1100 W - 1,5 HP, 5 A , usisni zrak 180 l/min, okretaji motora 3400 rpm,,,,evo to sam prepisao. Mislim da ga imaju na stranicama bauhausa...
I da ivano_007 dobro kaže, to je baš taj pištolj samo ja sam ga dobio u kompletu sa 5 gedorica..... :)
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Etore - 10 Listopad, 2015, 14:40:46 ---Mislim da je Stef u pravu, još ga nisam probao ali budem uskoro... Taj moj kompresor ima max 10 bar-a pritisak, no imam problem, on se sam ne isključuje nego kad dođe na 10 bara otvori mu se sigurnosni ventil, ja ga ručno na sklopku isključim. Dali mi to može biti problem, mislim zbog vlastite sigurnosti...?
Sa njim sam dobio i pištolj koji odgovara 70 L/min, pitao sam dali imaju jači pištolj a tip mi je rekao da imaju ali da taj pištolj reagira tek na protok od 220 L/min pa da mi ga ne bi htio niti okrenuti a i takav košta preko 200 kn. Ovaj moj došao je 900 kn, valda zbog te greške na sklopki.
Sve u svemu hvala -3alfa3- kao i steeef-u
--- Kraj citata ---
treba ti nova tlacna sklopka, ne mislis ga valjda cijeli zivot rucno iskljucivati kad probije sigurnosni. Inace sigurnosni na kompresorima su dosta jednostavni i napravljeni su tako da nemogu zablokirati pa nekog pretjeranog straha da ce te sigurnosni izdat u buducnosti nema ali ulozi u novu sklopku na ebayu su po 10ak dolara
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju