Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zračni kompresor HERKULES
ivano_007:
Kupia sam crijevo sa unutrašnjim presjekom 9mm. I sad kad nabijem neki alat na njega, često se zna desit da počne puštat zrak na spoju i da izbaci uređaj (špricu, pištolj...) iz utora crijeva van.
Jel se to i vama događa il je problem u crijevu? Ako je, jel se da to napravit?
3alfa3:
--- Citat: Etore - 10 Listopad, 2015, 14:40:46 ---Mislim da je Stef u pravu, još ga nisam probao ali budem uskoro... Taj moj kompresor ima max 10 bar-a pritisak, no imam problem, on se sam ne isključuje nego kad dođe na 10 bara otvori mu se sigurnosni ventil, ja ga ručno na sklopku isključim. Dali mi to može biti problem, mislim zbog vlastite sigurnosti...?
Sa njim sam dobio i pištolj koji odgovara 70 L/min, pitao sam dali imaju jači pištolj a tip mi je rekao da imaju ali da taj pištolj reagira tek na protok od 220 L/min pa da mi ga ne bi htio niti okrenuti a i takav košta preko 200 kn. Ovaj moj došao je 900 kn, valda zbog te greške na sklopki.
Sve u svemu hvala -3alfa3- kao i steeef-u
--- Kraj citata ---
Sklopka se najcesce moze i podesiti gdje iskljucuje. Naravno, ako je neispravna, trebas novu, ali ja bi probao.
Skines seraf na njoj (onaj na poklopcu), onda vidis jedan seraf ispod kojeg je jaki feder i taj seraf okreni recimo 2 kruga u lijevo pa vidi da li ce iskljucit ranije. Ako hoce, onda s tim serafom podesi tocno pritisak gdje zelis da iskljuci.
Upozorenje, tamo ima struje pa jako pazi da ne diras nista osim tog serafa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju