Ostalo > Razne offtopic teme :)

C-TEK punjac akumulatora (20% snizenje)

<< < (3/9) > >>

Corector:
Srušio mi se svijet i pogled na maxi skutere upravo, zapravo pokopan je. Pa nemoš pobjeć od šerafanja i kvarova nikam  :toothy3:

Jel ti aku baš crko kao da ne postoji ili je lagano izdahnuo pa nije mogao dovoljno brzo zavrtiti?

Da ne govorim koliko se trudim voziti općenito nešto što neće doživjeti peh, i sve, ama baš sve zajebava. A oni srećkovići koji ništa ne pipnu, baš ništa u godini dana, e ti su kao oni što dobivaju na lotu.

Btw mogu mislit kolika je sreća od Suhog pošto je SVE crklo pred njegovim očima, a samo pežola nije. Desiti će se i to jednog dana, samo što će omjer crknutih naspram pežole biti 20:1

anabellas:
Od kad sam ga uzo mi nekak cudno palio al sam mislio da to tak treba bit, na pocetku verglanja krene slabije (to traje sve djelic sekunde) i odjednom zapali super , dns zgasim pred ducanom i nakon minute nije mogo ni mrvicu zaverglat
probo ga dopunit i kresne jednom ali 2. put vec nece , dok recimo stari aku od nrga odma zapalio i to vergla muski kak je oduvjek trebo.

Prijasnji vlasnik napravio 6 000km u 3 godine , ostatak vremena je skuter stajo bez da se aku dopunjavo ili skido sa skuta.
u ponedjeljak uzimam ovaj vartin pa ce ostatak brige ctek preuzet da se ne dogadaju ovakve stvari  ;D

aku drzi preko 13v , ali kad je pod opterecenjem pada na 10v ---> prdno na rosu  :laughing7:
Znaci aku je stajo prazan i vozio na rubu zivota sam je bilo pitanje kad ce krepat , a regler puni odlicno preko 14.3V u leru.
Ista stvar mi se ove godine na skodi octaviji dogodila . Dodem u ducan i ocu doma krenut niti zaverglat nece ni cut.

http://www.topstart.hr/katalog/113/varta/proizvod/2006009/akumulator-moto-varta-agm-12v-10ah-l

SF2 Freak:

--- Citat: Corector - 04 Listopad, 2015, 00:19:19 ---Srušio mi se svijet i pogled na maxi skutere upravo, zapravo pokopan je. Pa nemoš pobjeć od šerafanja i kvarova nikam  :toothy3:

Jel ti aku baš crko kao da ne postoji ili je lagano izdahnuo pa nije mogao dovoljno brzo zavrtiti?

Da ne govorim koliko se trudim voziti općenito nešto što neće doživjeti peh, i sve, ama baš sve zajebava. A oni srećkovići koji ništa ne pipnu, baš ništa u godini dana, e ti su kao oni što dobivaju na lotu.

Btw mogu mislit kolika je sreća od Suhog pošto je SVE crklo pred njegovim očima, a samo pežola nije. Desiti će se i to jednog dana, samo što će omjer crknutih naspram pežole biti 20:1

--- Kraj citata ---
Tako nekako ali i vjerojatnost tog događaja je jako mala. KAda sam vidio kako je rumbla krepala već sam poceo zagrijavati koljeno i nogu sa ponovno guranje i to maxića malog

anabellas:
Ma kakvo guranje fusersko , rambla je prefina za to ;D
Doso buraz s klemama i zapalio, do ponedjeljka odmara
To je najgore kaj ekipa ne kuzi da aku treba odrzavat pa propadne kroz koju god vrlo brzo , kad  zemem novi taj bu imo odrzavanje svakih par dana :D
Sent from my D6603 using Tapatalk

balki:
Ak sam palio KX250 i Husqvarnu 470 na kurblu ne vidim razlog zasto na Quasaru nisu kurblu ugradili cisto radi sigurnosti ???
Tjedna briga o aku je pretjerivanje. Eventualno ga dopunjavaj na mjesecnoj bazi kada se i plastike iznutra peru i osvjezavaju :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju