Ostalo > Razne offtopic teme :)
C-TEK punjac akumulatora (20% snizenje)
firkefica:
--- Citat: balki - 04 Listopad, 2015, 04:14:17 ---Ak sam palio KX250 i Husqvarnu 470 na kurblu ne vidim razlog zasto na Quasaru nisu kurblu ugradili cisto radi sigurnosti ???
Tjedna briga o aku je pretjerivanje. Eventualno ga dopunjavaj na mjesecnoj bazi kada se i plastike iznutra peru i osvjezavaju :headbang:
--- Kraj citata ---
a tek lc4 640 palit na kurblu? macji kasalj :toothy12:
JosipMarijanovic:
--- Citat: firkefica - 04 Listopad, 2015, 05:06:29 ---
--- Citat: balki - 04 Listopad, 2015, 04:14:17 ---Ak sam palio KX250 i Husqvarnu 470 na kurblu ne vidim razlog zasto na Quasaru nisu kurblu ugradili cisto radi sigurnosti ???
Tjedna briga o aku je pretjerivanje. Eventualno ga dopunjavaj na mjesecnoj bazi kada se i plastike iznutra peru i osvjezavaju :headbang:
--- Kraj citata ---
a tek lc4 640 palit na kurblu? macji kasalj :toothy12:
--- Kraj citata ---
A tek kinquada 700? Sa rukom vuci kurblu? Biceps odma tri broja veci
anabellas:
Zas nisu tehnologiju kondenzatora slozili da se rastereti aku na paljenju ;D
Sent from my D6603 using Tapatalk
Nix666:
Ja sam originalnu Yuasu zamijenil nakon 8 (osam godina) na Runneru 50. Kroz zimu ga nisam diral po 2 mjeseca minimalno, bil je u negrijanoj i napol otvorenoj garaži.
Jedanput sam ga verglal na -5 °C i ispraznil ga, al sam uspel upaliti na kurblu i nakon 2 km se valjda nafilal i opet radil normalno.
Tak da mi nije jasno kak vam to odlazi :dontknow:
Tomi_ZG:
Kod mene isto,od 2008 do danas originalna yuasa 9ah unutra,vožen 44kkm ko i skuter,prek zime mi se jedno 4X ispraznio do kraja pa ga oživim vožnjom i radi,al sad je onak nije bajan iduće sezone će ić novi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju