Ostalo > Razne offtopic teme :)
kvaliteta goriva
stipe:
a vidis, tu u zadru tocim na razlicitim pumpama, u priincipu di stignem...
nikad, ama bas nikad problema, a nisam nikad ni skuzio razliku da auto bolje ili losije ide... ili motor...
u principu, sve ista pasta...
da napomenem, imamo velik vozni park, prati se svakom kilometraza i potrosnja, vise manje je sve tu negdi, bas i nema neke promjene...
Tomi_ZG:
Ja se ne sekiram runner sve probavi,nekih 70 hiljada točim skutere na ini i vozim se.
Ova tema mi za usporedbu dođe isto ko komentiranje koja piva iz zagrebačke pivovare je bolja,a sve su žuja samo je svaka s druge razine bačve.
ljubo46:
Ina tifon crodux i nikad problema
Auto mi je euro 5.. a kawic euro 3 on sve guta haha
chupa206:
Jog sad si pretjeral ;D točim sveposud po okolici i nikad nikakvih problema, a jbmu ak GTI-u sve paše pasalu bu i tvomu skuteru i motorki i autu i svemirskom brodu :toothy12:
a pod privatnikom vjerojatno misliš na kerija, a hoćeš ti velim tko vozi za njega? petrol večinom, i gorivo mu je na kao i kod ostalih
a tifon? zakaj bi tifon po tebi imal najlošije gorivo? kad ga svi drugi osim tebe hvale
ina, je imala loše gorivo sve dok spremnike nisu promjenili, sad nemaš problema...
fleky911:
--- Citat: montis - 13 Rujan, 2015, 23:25:52 ---Što se tiče lošega goriva benzinsku u Bulincu treba izbjegavati pogotovo dizelaši previše nepoželjnoga dodatka gorivu
--- Kraj citata ---
na novom golfu nikad nisam imo problema od tamo, a novi je auto pa bi trebo osjetit da nije gorivo dobro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju