Ostalo > Razne offtopic teme :)

kvaliteta goriva

(1/4) > >>

JogFromYamaha:
S obzirom da je postala tabu tema u medijima
zanima me da li mislite da je u hrvatskoj u zadnje vrijeme dobro gorivo
ili se cesto u vasim mjestima desava da kvaliteta varira, da je gorivo lose i koji vam se problemi desavaju
 ili znate za pumpe koje treba izbjegavati i one koje preporucajete?

molim ozbiljne odgovore i specificirajte od kuda ste, ne morate definirati benzinsku

zvonkec92:
meni se nes pocela sviđat ova INA u dubravi. prije su bili katasteofa, prekjucer natocio pun auto, i napravio sa pola rezervara 300km dok inace radim 250 i to je kako kada. danas natocio opet fakat manje trosi. pojma nemam jel do goriva il je autu nekaj doslo.. npr rezervar prije ovoga sam pozdero samo tako :?

montis:
Što se tiče lošega goriva benzinsku u Bulincu treba izbjegavati pogotovo dizelaši previše nepoželjnoga dodatka gorivu

Valter:
Igrom slučaja sam bio primoran točiti Petrolovo gorivo Q-Max. A točio sam ga na više mjesta. Potpuno mi je jasno zašto vozila troše toga goriva manje, barem prema reklami. Zato jer vozilo ne ide nigdje.

Zato sam se vratio staroj navici točenja INA 95 bezklasno i sada se sve vratio na staro. A i njega sam točio posvuda. Samo nekada točim Class u Velikoj Gorici jer drugoga niti nema. A nema niti neke razlike osim u cijeni.

avr freak:
ja pak Inu zaobilazim u širokom luku, niti mi je za motor bila dobra a ni za auto. U krosera kad sam natočio da opće ne pričam, drugi motor.
kaj rade s tim benzinom neznam, nedavno sam uzeo za kosilicu i tak jer ispod mene 500m je benga pa ono, za te sitne stvari
ok nek im bude ali ostalo ne. Sječam se dok sam vozio prvog SPa već onda sam to primjetio da mi skuter trokira i od
onda sam ju počeo zaobilaziti. Stari sjedne potroši bengu, vraća se doma i uredno opet tanka dolje..
po tome sam znao gdje je natočio...

Puno tankam na Petrolu 98, 100 ili na Lukoilu 95, zasad sve dobro. Kod njih sam točio inače isto 98 ali su ga maknuli.
OMV isto ok.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju