Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner VX250 IE
steeef:
s nexusom nema smisla uspoređivat,teži je od runnera za dobrih 40 kg :icon_biggrin:
Speedhunter:
--- Citat: NOX - 18 Svibanj, 2016, 22:32:53 ---Sljedeci put moramo snimit i jos naci nexus 250 da vide ljudi usporedbu
--- Kraj citata ---
Pocet cu ja furat go pro :) . Treba ulovit onog sta je kod suda na Voloskom. Taj mi djeluje dostojan
NOX:
--- Citat: steeef - 18 Svibanj, 2016, 23:05:44 ---s nexusom nema smisla uspoređivat,teži je od runnera za dobrih 40 kg :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Nisam niti mislio usporedivat zna se da nema sto trazit medu nama cisto radi predozbe snage :toothy9:
Bome na taj bi trebalo naletit samo nevjerujem da ce pristat na drag :icon_scratch:
Speedhunter:
Stavio danas 16g rolice(serijski 15) kupio opet plavi polini jer sam svoj prodo jednom liku i torsion controler nabavio.
1000km napinjanja je prosla i nikakvih znakova deformacije ili potrosnje nema(nadam se da ce bit tako i dalje
Wvo kako izgledaju rolice nakon kratkog koristenja
Famozno diranje remena i bloka. Nakon izrezane brtve i malo osmirglanog poklopca jos je malo remen glodo i sad vise ne dira isto je kao i prije 500km
Stavljen torsion po naputku jednog lika koji je kemijo s tim i stvarno je imo pravo. Finije saltanje(manje trenje suste) i jos za 5mm jace sabije sustu. Jos moram istestirat sa nox-om da vidim kolko sam dobio sa svime pa javim tocne rezultate, al osjeti se da bolje vuce.
Corector:
Ta debljina malossi zutog TC mijenja karakteristiku sabijanja centralnog, a i usput manjuje vibracije. Pravi posao je kada se stave kuglice, twist control, ako se ide na minimalno torziono uvijanje centralnog.
I mozes si preraditi taj serijski crni, skratis mu dio koji ulazi u centralni da se izbjegne sudaranje prilikom sabijanja. Dakle sa obje strane imas taj crni, u slucaju da ti odgovara tvrdoca centralnog takav kakav jest.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju