Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner VX250 IE

<< < (99/118) > >>

Corector:
Volim ih dirati jer kad su ko mlada stidna usna to je dobitna kombinacija, dakle valja? :headbang:

Josip-98:
Koja cijena za ove gume?

Speedhunter:

--- Citat: Corector - 18 Svibanj, 2016, 17:07:33 ---Volim ih dirati jer kad su ko mlada stidna usna to je dobitna kombinacija, dakle valja? :headbang:

--- Kraj citata ---

Slikam ti sutra kolko su uske. Cjena 660kn i uzeo sam ih od Plese. Motor je sad doslovno demon. Odjednom sam stavio puni selen, gume, reparirane stapove i kompletnu prednju kocnicu. Sad neznam zbog cega al ovo je drugi motor. Ide u zavoj ko mutav. Tolko kasnije sad mogu kocit jer vrhunski koci. Selen je strava, ali jako jako trese kad pustim gas doslovno ko da neko cekicem lupa po volanu se osjeti. Vide mi ne padaju s motora :).

Usporedili smo karb 250 i 250 ie. Oboje identican setup prijenosa osim naravno veca guma na novom. Ie prije ispali za duzinu motora, a onda jednako ubrzavaju s time da ie mrvicu brze ide al najvjv zbog gume. Oba runnera sa serijala topovima idu slabije, tako da serdja je dobitak na 250.

Corector:
Tak sam i ja stavio vilu s 15w uljem i tvrdje selene, preporod naspram pigalice. A kad sam presao sa 12 na 13 onda kao da nema granica, ok mi je i sa 12, ali s 13 ide i ide :icon_scratch:

Mislim da cu si ubost te bridgestonke i to za koji dan vec, pa onda vidjet kak ide magistralom, s 12 sam bio jako ogranicen.

NOX:
Sljedeci put moramo snimit i jos naci nexus 250 da vide ljudi usporedbu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju