Recenziju imate pod stickies u tuning 4t, sto se tice polinija neznam i ne interesira me jer sam ovo dobio za manje nego taj polini 9 roll i skuter izuva. Za razliku od polinija j.costa dolazi s odgovarajucim rolicama. Za 300 kubika jc evo 3 dolazi s 16g rolicama dok za 250 s 15g rolicama, takodjer razliciti su kodovi variomata i takodjer vrijedi i za jcostu za leader(totalno drugaciji variomat), dok je polini isti za 200,250 i 300 pa se jebete s rolicama. Kako je steeef objasnio da svaki linearni variomat pita tvrdji feder tako sam ga posluso i stavio plavi polini i odlicno se poklopilo. Za jcostu ima zamjenskih djelova povoljno dok za polini kad ti ispadne piksa, mozes ga bacit u smece i njihovu uslugu ne ocekuj jer je neces dobit, dok je meni j.cost izasla u susret i napravila brutalan popust. Sto se tice pi*darija koje kruze modern vespa forumom od strane nekog americkog debila di on navodi da j.costa jede remen, guli karter, su totalne debilane. Imam doma serijski variomat, j.costu evo 1 i evo3. J.costa Evo 1 je bio 500km na skuteru s novim rolicama, przen ful gas 15km po autoputu u dva navrata uz to racunajte svakodnevno natezanje i dayco remen nije tako karter niti pokazao znakove minimalne potrosnje, a siri je od serijale za 1mm. Takodjer na istom forumu su izasle informacije o mjerama koje su totalno krive. Jedina informacija koja stoji jest, da evo 1 bi bilo pozeljno montirat s 1mm sajbom izmedju ventilvara i variomata, a na evo 3 je to samo gubitak jer je piksom rijesen taj razmak. Sve pise sta sam napravio na skuteru i skuter izuva. od svih skutera jedino sto mislim da me moze oprat na crti je sp180 sa sitnim preinakama, serijalu sam odro i vespu 300 takodjer. S nexusom, ramblom i beverlyem 250/300 ne planiram gubit vrijeme. Cekam clana NOX-a da ustela svog runnera da bude fer trka izmedju karb 250 i ie 250. Isto tako ne ocekujte neke gps potvrde brzine, 0-100 jer mi je puz iskopcan jer se razjebe nakon uzastopne voznje na zadnji(vec sam jednog razvalio), neda mi se placat aplikaciju za iphone da bi nekome na forumu pokazo kolko ide a jos najmanje po rukama drzat mobitel i jednom rukom ubrzavat.