Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner VX250 IE

<< < (58/118) > >>

Speedhunter:

--- Citat: 209 - 01 Ožujak, 2016, 01:44:02 ---Ne kuzim problem sa lajtungom ?

Pa samo ga okrenes tako da iz celjusti izlazi direkt prema van i onda neka gore struze u plastiku iznad blatobrana ali nece biti toliko trenje jer opet tamo zavija ukrug i ide prema gore. Na svakom skuteru sam tako imao  i nikakvih problema.

--- Kraj citata ---

Problem je sto je hel pleteni lajtung za runnera dosta duzi nego serijsk i svi stavljaju ovako na naprijed(tako je i nakosen kraj koji sjedne na kljesta). Kad bi ga stavio kako si reko onda bi ili zapinjo unutra po plastikama kod volana ili ako visak povucem van onda bi kod svakog okretanja na parkingu zapinjo za bocnu plastiku i tokom voznje po plastici ispred killera...
Poslozit cu to danas popodne

TomoRI:
Kao što si sam napisao, ovo ti fali

Corector:
Ček, a zašto taj lajtung mora biti tako dugačak?

209:
Ispada da je bolja opcija onda dat napravit po mjeri serijskog neki za 150kn a ne kupovat neke brendove jer ispadnu duzi ..ili ?

Tomi_ZG:

--- Citat: 209 - 01 Ožujak, 2016, 10:06:46 ---Ispada da je bolja opcija onda dat napravit po mjeri serijskog neki za 150kn a ne kupovat neke brendove jer ispadnu duzi ..ili ?

--- Kraj citata ---
Da,vep hidraulika u vrapču ih radi,znam lika kaj ih ima na hiljadarki,onda i za sp/vxr budu dobri

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju