Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner VX250 IE

<< < (57/118) > >>

Corector:
Čuj to kako  :laughing7:

Kad budeš radio swap u autu koji nikada nije imao hrpu crijeva i drugih stvari onda ćeš skužiti šta su vibracije i kako na oko i dodir mekan materijal radi sranja  :toothy10:

Evo ti primjer na mom skuterčetu, poslušao sam đoletovu kevu da iskoristim naljepnicu od tehničkog pregleda kao zaštitu, jer gumena zaštita lajtunga SKIDA BOJU VILICE.

Znači ovako stoji pod normalno

I sad da ja ne bi podmazivao, izbacivao lajtung, naljepnica je tu da riješava probleme, dobila je po sredini

A primjećujem tek sada da bi ovogodišnju naljepnicu trebao spustiti još malo niže  :laughing7:

I ovo je zaštita, napravljena ove godine, jako mekana

Ne sjećam se zašto nisam izbacio lajtung da bude odvojen od vilice  :icon_scratch: Ali trenje je itekako prisutno, lajtung je nov stavljen prije nekih pola godine, dakle moram intervenirati.

Speedhunter:
Lajtung rasprava, ajde ajde, hvala na savjetu...

Btw. Nabijem nak**ra* bivse vlasnike...od sedam vidi na deklu tri sjebana navoja...

Corector:
I ja sam ovdje polagao nade u naljepnicu, dakle pogriješio sam  :icon_biggrin:

Jesu navoji zapekli?

PS jbt ljudi me opsjedaju zbog slika, kako i neće kad je SP-ac u mint stanju  :laughing9:

Speedhunter:
Ne, provrceni su....probat cu stavit duzi vijak ako ne navuc cu veci navoj.
Upravo saznao da nemam plastiku na trokutu koja vodi lajtung...

209:
Ne kuzim problem sa lajtungom ?

Pa samo ga okrenes tako da iz celjusti izlazi direkt prema van i onda neka gore struze u plastiku iznad blatobrana ali nece biti toliko trenje jer opet tamo zavija ukrug i ide prema gore. Na svakom skuteru sam tako imao  i nikakvih problema.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju