Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner VX250 IE
MarinM:
Moje isprike,nisam znao da je toliko toga bilo sjebano :icon_thumright:
Corector:
Standardni popis za vasu zupaniju kod kupnje polovnog, obicno ga prati isto toliko stavki vezano za masinu :toothy12:
Tesko je ocekivati drugacije, skuteri se vise voze, cesto se vozi dokle ide, sunce ih sprzi brze ...
209:
A ja neznam sto se cudite ? Kupiti skuter danas serijski a da je sve original i da nije kemijano je lutrija. Svaki rodjo doma radi sve samo da ne kupi novi dio ili polovni original a gdje tek kad se radi o nekom ovakvom swapu sto nije u originalu dolazilo na tom skuteru? Tu je jasno da ce 99% ljudi napravit to kako nevalja.
Sto se tice samog ovog projekta, veliki preokret na bolje naspram pocetnog stanja. Sada ovo izgelda ispravno i sigurno. Ja osobno nebi neke stvari odradio na nacin kako su sada kad su zavrsene (npr. Koristio bi original Piaggio buzir crni umjesto onog crvenog i koristio bi Volkswagenov ''snake skin'' koji bi to drzao sve u kupu umjesto vezica ) i tako jos neke finese ali ok to je na pojedincu njegovoj ideji i iskustvu.
Speedhunter:
Taj kabel u org nije provucen kroz buzir nit ima org buzir za takakv kabel nit ga nemozes provuc jer je zatvoreni krug. Skuter je cijeli poslozen kako bi trebalo bit u org na nexusu i na runneru. Pojasni malo sto je snake skin? To je sve poslozeno da bude bolje od org.
209:
https://www.google.hr/?gws_rd=ssl#safe=off&q=wire+cover+braided
Ovo su aftermarket za kupiti. Ja sam samo spomenuo VW jer imam doma njihove rabljene koje si sacuvam pa iskoristim.
Cisto sam to spomenuo jer je mozda prikladnije to imat u crnom a ne crvenom ali ok manje bitan detalj.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju