Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner VX250 IE
Speedhunter:
Zamjena silent bloka se pretvorila u reparaciju nosaca masine
Razvaljen iglicasti
Neznam kako bi ovo nazvao
Krmaca je na stolu
steeef:
da ne povjeruješ kakve ideje i kakav sfušaren poso...ta mašina se bacala bokoN na davanje gasa :icon_biggrin: sjećam se frendovog st200 kad su otišli ležajevi da je bilo užas za vozit kak se sve bacalo i uvijalo a bili su u duplo bolje stanju nego ovi tvoji :icon_biggrin:
sad ga repariraš pa si miran i znaš da je tip top..ležajevi za nosač su ti HK1514RS :icon_thumright: ja sad imam 2 nosača za reparirat,malo knap ti bude išel selen u nosač,al da se 'naprešat' sa škripcem..
Corector:
Sad znas da imas utegnutu strelu od skutera
Speedhunter:
Prakticki sam ja upasao masinu na runnera. I cijeli motor iz nule slozio.
firkefica:
--- Citat: steeef - 30 Studeni, 2015, 16:09:44 ---da ne povjeruješ kakve ideje i kakav sfušaren poso...ta mašina se bacala bokoN na davanje gasa :icon_biggrin: sjećam se frendovog st200 kad su otišli ležajevi da je bilo užas za vozit kak se sve bacalo i uvijalo a bili su u duplo bolje stanju nego ovi tvoji :icon_biggrin:
sad ga repariraš pa si miran i znaš da je tip top..ležajevi za nosač su ti HK1514RS :icon_thumright: ja sad imam 2 nosača za reparirat,malo knap ti bude išel selen u nosač,al da se 'naprešat' sa škripcem..
--- Kraj citata ---
ili hidropresom upresat... i napravit konusni tunel da novi selen ide kroz konus i izbije stari a da se novi ne polomi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju