Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner VX250 IE
steeef:
lijevi je na slici,a desni sa support armom nemas..
stvar je u ovoj distanci koja ide kroz selen na amortizeru,sad je slozena kak treba bit za nexus i njegove amortizere,a stos je u tome da nexus ima siri razmak izmedju prihvata amortizera na rami naspram runnera,tak da i dolje stoje sire nego na runneru,zato je ovaj nosac na bloku siri i onaj na supportarmu je vise izbacen prema auspuhu,dok na runneru to nije tak..tak da sad ti amortizeri dolja stoje sire nego gore na rami..
steeef:
lijevo na slici je piksa za nexus,kakvu i ti imas sad gore i s njom nije amortizer u centru..
desno je piksa za vxr,takva ti treba s tim da jos moras stavit 5mm distancu sa lijeve strane pikse posto je od nexusa nosac siri,govorimo o ovom na bloku..
ovo ti je kak stoji meni,vidi se di je dodana distanca na piksu posto i ja imam nosac sa nexusa..
i ovo ti je na supportarmu,moj support arm je od nexusa ali taj nosac amortizera sam skinul sa vxrovog supportarma da bu kak treba..
Speedhunter:
Izmedju tih distanci i piksa trebaju li kakve gumice ic ili?
steeef:
ne,pikse idu u selen na amortizeru,a distanca za piksu se nasloni na piksu i nosac i to saraf stisne da je fiksno a amortizer stoji i radi na selenu kolko treba..
Speedhunter:
Slozeni novi lezaji
Jos moram nabaviti original vide za disk jer obican imbus udara u vilicu
Vario sam nosac na rezervaru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju