Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Derbi gp1 50

<< < (19/32) > >>

dante1307:
pitanje,....  što kažete za zvono s lamelicama za hlađenje????  :icon_scratch:

da li ima ikakvih koristi od toga???

Psych0:
a zasto ne stavi ti vid ? ... jebiga sry za centralni onaj  :glasses2:

dante1307:
Zapoćinjemo novi projekt,....   

Orginal zvono

Komad aluminija

Tokarenje , napasivanje aluminija na zvono izrada kanala za hlađenje !!!

Josip:

--- Citat: dante1307 - 27 Travanj, 2010, 19:40:35 ---Zapoćinjemo novi projekt,....   

Orginal zvono

Komad aluminija

Tokarenje , napasivanje aluminija na zvono izrada kanala za hlađenje !!!

--- Kraj citata ---

Aj lipo se ostavi toga, sad ti je puka feder i prosa si za 75 kn cila steta a ti sad oces izmisljat toplu vodu i stavljat opet neki k**ra* na zvono da razvalis pola bloka, imas novo zvono za cirka 50€ kakvo zelis, a ides riskirat opet neki kvar.

Nemoj me krivo svatit, stvarno ne mislim nista lose, samo ne zelim da ti jos nesto ne pukne  :icon_thumright:

dante1307:
Kolega ja sam kovino tokar, i već 14god tokarim, proizvodim, zupćanike, lanćanike, osovine, kronere, pikse,...  ne mogu da ti izbrojim sve,

nabrojim što sam napravio izradio,....... tako da je ovo šala za mene s zvonom,....  napravim komplet novo zvono,....  od čega god,...

Imam svoju Radionu, 14 tokarskih strojeva,...  da hoću mogu cijeli skut da napravim od nićega,...  A zadnjih 20 god,...  se bavim s motorima,..

Vozio sam moto cross, slagao sve vrste motora,... 50ccm do 1000ccm  zadnje vrijeme uhvatila opsesija tuning,...  Radio na autima servise, mehaniku , ma sve,....  pa se sada malo bacam na skutere,... 

Volim kad sam nešto napravim,... vlastit projekt,...

Derbia sam uzeo zato što planiram s njime malo veći projekt,...   imam mašinu od Suzukia RGV Gamma 250 ccm

A Derbi ima lančani prijenos,....   Plan ili Projekt nabacit tu mašinu gore i složiti skut koji ide brže od R1,..... :headbang:

ne želim da ispadne da se preseravam,....  ali od šale mogu da napravim što god u radioni,... 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju