Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Derbi gp1 50

<< < (17/32) > >>

Josip:

--- Citat: dante1307 - 25 Travanj, 2010, 11:01:42 ---Dečki Tata je od zanata,.....   upravo daošao  iz probe,.....  ide ka mutav,....   ubrzava ko  lud,.....   zakuca

kazaljku do kraja,....   strava,.....  ići ču danas na crnac,....  ( Ravnica u SK ) pa ču vam staviti clip da vidite,...

--- Kraj citata ---

Gle, jedna je stvar napravit homemade spuh za 4T veliki motor i za 2T 50-70, vjerujem da ide bolje ali opet je tu rezonancija u pitanju, nije to samo promjenit flandju i stavit siru i gotova stvar, onda niko nebi kupova suhove od par t kn vec bi kupili TT i rjesili flandu
pogledaj malo temu od mmarina SF3 pa ces vidit brdo formula i proracuna, ali nema veze nije ni bitno, stavi filmic  :icon_thumright:

spidi gonzalez:
 :icon_scratch: hm...proslo je skoro sat vremena a tebe jos nema...hehe,nestrpljiv sam da vidim tog nabrijanog španca!Daj neki videjo...

dante1307:
Ljudi pičvajzzz,......    Ošao sam s Frendom koji vozi R6 na crnac,...  I sve za pet,.... ubrzava kao lud,....  zakucava kazaljku  u  krug,...

Frend me pratio s Yamahom i pokazivalo mu je 110km/h,....  dođemo  na jebenu Ravnicu ( Crnac ) ,..... Razvalim  ga  do bola  ,.... i 

dignem ga po njegovom  satu ( R6 )  120km/h i  zatim  pičvajzzz,....   Nešto  čujem  da  je puklo  i  čujem  da  struže  nešta k ludo,...

Mašina radi , a  skut  gubi  brzinu,  struže,.....  doguram  se  nekak doma,....  Rastavim dekl , a ono :

Fucking Malossi delta clutch / se razletio ;  tj. Feder ošo u pm,...........

:laughing7:   

Ljudi pomoć  koji feder da stavim,....  i  gdje da ga nabavim,.....   hitno  mi je  ,.... Rega je ; 06.05.

dino_sk:
odi kod delvekia i trazi ga serijski centralni , bar mi se taj sa slike cini ko serijski
ak nista ima sigurno polovan neki  :icon_thumright:
mozda ti ja mogu nabavit novi malossi ljubicasti ak oces

SlowRider:
dobro si prosao, koliko vidim nista drugo nije nastradalo

vidi se da opako vrtis skuter  :toothy3:

to je serijski feder, ako hoces stavi malossi ljubicasti, on bi morao biti jako slican tom serijskom, cak i mrvicu meksi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju