Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Derbi gp1 50
Josip:
--- Citat: dante1307 - 25 Travanj, 2010, 11:01:42 ---Dečki Tata je od zanata,..... upravo daošao iz probe,..... ide ka mutav,.... ubrzava ko lud,..... zakuca
kazaljku do kraja,.... strava,..... ići ču danas na crnac,.... ( Ravnica u SK ) pa ču vam staviti clip da vidite,...
--- Kraj citata ---
Gle, jedna je stvar napravit homemade spuh za 4T veliki motor i za 2T 50-70, vjerujem da ide bolje ali opet je tu rezonancija u pitanju, nije to samo promjenit flandju i stavit siru i gotova stvar, onda niko nebi kupova suhove od par t kn vec bi kupili TT i rjesili flandu
pogledaj malo temu od mmarina SF3 pa ces vidit brdo formula i proracuna, ali nema veze nije ni bitno, stavi filmic :icon_thumright:
spidi gonzalez:
:icon_scratch: hm...proslo je skoro sat vremena a tebe jos nema...hehe,nestrpljiv sam da vidim tog nabrijanog španca!Daj neki videjo...
dante1307:
Ljudi pičvajzzz,...... Ošao sam s Frendom koji vozi R6 na crnac,... I sve za pet,.... ubrzava kao lud,.... zakucava kazaljku u krug,...
Frend me pratio s Yamahom i pokazivalo mu je 110km/h,.... dođemo na jebenu Ravnicu ( Crnac ) ,..... Razvalim ga do bola ,.... i
dignem ga po njegovom satu ( R6 ) 120km/h i zatim pičvajzzz,.... Nešto čujem da je puklo i čujem da struže nešta k ludo,...
Mašina radi , a skut gubi brzinu, struže,..... doguram se nekak doma,.... Rastavim dekl , a ono :
Fucking Malossi delta clutch / se razletio ; tj. Feder ošo u pm,...........
:laughing7:
Ljudi pomoć koji feder da stavim,.... i gdje da ga nabavim,..... hitno mi je ,.... Rega je ; 06.05.
dino_sk:
odi kod delvekia i trazi ga serijski centralni , bar mi se taj sa slike cini ko serijski
ak nista ima sigurno polovan neki :icon_thumright:
mozda ti ja mogu nabavit novi malossi ljubicasti ak oces
SlowRider:
dobro si prosao, koliko vidim nista drugo nije nastradalo
vidi se da opako vrtis skuter :toothy3:
to je serijski feder, ako hoces stavi malossi ljubicasti, on bi morao biti jako slican tom serijskom, cak i mrvicu meksi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju