Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Derbi gp1 50

<< < (14/32) > >>

dante1307:
Ima li iko kakve spec,...  ili nacrt od kakvog boljeg auspuha????    ???    U planu mi je slozit ispuh od Croma imam cijevi fi 30mm  krenut od

cilindra ispod motora pa da ispod zadnjeg dijela zavrsava tj. dijeli u dva prigusivaća,.... kao npr na R1

Nabukodonozor:
.. Murija ima sve moguće nacrte :toothy9: i sheme  :toothy9:,pitaj njih !!!

ivanm:
Uzmi shemu bilo kojeg spuha i mjeri. Bitne su dimenzije konusa i kontra konusa, duljina grane i cijelog lonca. Onda moze ic duga cijev do topa i top bilo koje izvedbe.

Shuco:
Kao prvo dobar dan svima mene duuuugo nije bilo na forumu...   

Vidim moj ex derby je živ  :laughing9: to mi je drago.. Lijepa boja .. daj mi reci tocno sta se desilo kako si zadovoljanj i tak.. i daj mi broj moba da se zaletim do siska pa da vidim malo i pa popijemo  :icon_thumright:

dante1307:

--- Citat: Shuco - 24 Travanj, 2010, 11:34:18 ---Kao prvo dobar dan svima mene duuuugo nije bilo na forumu...   

Vidim moj ex derby je živ  :laughing9: to mi je drago.. Lijepa boja .. daj mi reci tocno sta se desilo kako si zadovoljanj i tak.. i daj mi broj moba da se zaletim do siska pa da vidim malo i pa popijemo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
  Živ je,.... živ je,....   Za mene je ok,.... sam ne ide mi nikak 97 maX,.....   MHR je sada gore ;

http://trgovina.cilinder.si/product_info.php?cPath=413_27_198_211&products_id=298&osCsid=e0o6j9ok9rqhes0i5fthea8jvm45dc81

I  sve ostalo što si ti stavio,....   , taj fuck,...  LeoVince,....  trebam  rješiti,....   Ti da  te pitam karb što  je gore,...   Čemu mu služe   one  dvije cjevćice što su naprijed prije gumene prirubnice,....   vidim crijevo ide kao povrat,....  a  s druge strane je nabijeno  crijevo,...   i  stavljen  vijak u njega,....    to  mu je povrat viška goriva ????    ja sam kupio Y nastavak i spojio obadva izlaza , znaći 2 u 1.

i  daj  mi reci  koje  su rolice bile gore,....  kad sam ih vagao  imaju 6,00 grama.

mob ; 0917951048

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju