Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Derbi gp1 50
dino_sk:
danas vidio skut i malo se naganjo s njim , uglavnom vlasnik ovaj Shuco je prodao taj skuter nekome iz siska
danas stojim na semaforu kad cujem nesto dolazi dere se ko blesavo , kao ono ovaj derbi ,mislio sam da ce s obzirom na setup koji je na skuteru ostavit me bez daha , ali ono :nono: :nono: jedno veliko razocaranje skuter ide malo bolje od moje serijale s multivarom , protiv nekog nastelanog piaggia sa spuhom i multivarom nema sta trazit :glasses9:
uglavnom poprico na semaforu malo s njim , to je taj skuter tpr + popratni djelovi su i dalje na njemu al je rastelan do bola
jedna velika steta za takav setup da neide :)
giannelli:
jesi ga ti vozio da znas kako ide i da je rastelan?
mozda ga lik vozi pomalo? meni svi govore kad me vide nekad kroz grad zasto onak sporo ide.. ide sporo jer ga sporo vozim.
nije to serijala da ce ga lik vozit pun gas od semafora do semafora.
dino_sk:
--- Citat: gianelli - 12 Svibanj, 2009, 19:43:32 ---jesi ga ti vozio da znas kako ide i da je rastelan?
mozda ga lik vozi pomalo? meni svi govore kad me vide nekad kroz grad zasto onak sporo ide.. ide sporo jer ga sporo vozim.
nije to serijala da ce ga lik vozit pun gas od semafora do semafora.
--- Kraj citata ---
nisam ga vozio i lik sam veli da neide uopće i da je rastelan a uostalom cujem po zvuku da trokira u pm :toothy3:
a da bas ce ga frajer vozit polako i stedit a prestize i s desne i s lijeve strane :binkybaby:
giannelli:
jbg onda.. ako on tako kaze.
ne znam kakav je taj leo spuh al ubija ga on dosta sigurno.
MAST3r_77:
tek sam sad vidio projekt.. ful mi je ljep skut :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju