Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Derbi gp1 50
ToNYGP1Racing:
Čekaj zašto bi ti trebo farbat žmigavce u narančasto kada orginalan motor ima prozirne??
70% motora ima bjele žmigavce.. Samo ćeš si upropastit skuter..
salej600:
Majstore jel se radi šta? :happy8:
Shuco:
--- Citat: dante1307 - 10 Svibanj, 2010, 23:44:22 ---he,.... he,.... išao sam na tehnićki,.... stavio sam mu orginal filter zraka i prsten od mesinga da mu blokira brzinu,...
:toothy12: ide 42 km/h ,.....he,.... strava za voziti,.... :happy6: ko da jases magarca,.....
E.---- da,.... nabavio sam centralni orginal,..... nisam ga jos probao,.... trebalo bi karb naštelat,....
A što su me izjb,.... na teh,..... sve ok,.... ali me jeb,... sto nemam nosac za tablicu i što su mi žmige prozirne a ne žute,....
pa su me srušili,..... sutra moram napravit nosać za tab,... a žmigavce ču obojat bojom za stakla,....
E je ima tko koćioni ??? Treba mi za zadnju koćnicu,.... znaći posuda s cilindrom , ljeva strana rućkica,...
ošle su mi gumice na klipiću,..... slabo koći,... ne mogu mu nabiti pritisak,.... zvao sam Zubu ,... on ima od Peugeota,...
Traži pun k,.... love,.... :help:
--- Kraj citata ---
nazovi me na 099-30-04-991 rijesit cu ti ja tehnički... a kočnicu isto mogu sredit... i kad mogo probat svoj ex skut? :)
dante1307:
halo.----
ma rega je sređena,.... proslo je sve,....
skut ide,.... 115 km/h ,.... slabo je to za tu termo grupu,....
Mislim da mi se polutke ne sire dovoljno,..... feder je jebeno tvrd,.... pa mi nema bas krajnju brzinu,...
ima jos gasa a vidi se da na brzini ne moze da dobije,..... izgubio sam malo volju ovih dana, da radim ista na njemu,...
cekam zimu, gore ide nesta 150 ccm ili 250,....... samo neznam sta ???
dante1307:
Halo,....
Pro pišala mi vodena,..... :laughing6:
Mašina na stolu,.....
slike sljede,.....
Trenutno stanje brušenje , poliranje kanala cilindra i blokova,.... :headbang:
Zvjerka složena,....
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju