Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Derbi gp1 50
dante1307:
--- Citat: spidi gonzalez - 28 Travanj, 2010, 23:24:29 --- :headbang: to majstore!Snimi jos neki video da se i nevjerni Tome uvjere...nevidim razloga zast bi uopce neko u to i sumnjo,napresano i skinuto u dlaku strojem,lagano ce aluminij preuzet na sebe temperaturu a opet se nemoze tolko zagrijat ni da se prosiri dve desete...samo nastavi,bas me zanima kak ce taj projekt dalje napredovat,a di si samo naso sukca,to je stvarno pravi raritet...? :icon_thumright:
btw pozdravi kross majstora djeda! :laughing7:
Tu i tamo kupim neki motor zaribani pa nabavim djelove,.... rastavim ga složim ponovo, lakiram i prodam,...
ostala mi je mašina od game,... ali fale mi još neki djelovi,.... polako se pripremam za projekt za zimu,...
--- Kraj citata ---
dante1307:
HALO Ljudi,.... ja kupia Malossi ljubićasti,.... nekako mi sada finije ide,.... max brzina je 97km/h sto da radim da postignem staru brzinu,.... ????
ToNYGP1Racing:
--- Citat: dante1307 - 02 Svibanj, 2010, 19:03:16 ---HALO Ljudi,.... ja kupia Malossi ljubićasti,.... nekako mi sada finije ide,.... max brzina je 97km/h sto da radim da postignem staru brzinu,.... ????
--- Kraj citata ---
A koliko ti je prije isao? Kako ubrzanje?
dante1307:
120km/h
pralas:
kada je puko feder iso je 110-120kmh :icon_thumright:
i imao je odlicno ubrzanje :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju