Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Derbi gp1 50

<< < (23/32) > >>

dante1307:

--- Citat: spidi gonzalez - 28 Travanj, 2010, 23:24:29 --- :headbang: to majstore!Snimi jos neki video da se i nevjerni Tome uvjere...nevidim razloga zast bi uopce neko u to i sumnjo,napresano i skinuto u dlaku strojem,lagano ce aluminij preuzet na sebe temperaturu a opet se nemoze tolko zagrijat ni da se prosiri dve desete...samo nastavi,bas me zanima kak ce taj projekt dalje napredovat,a di si samo naso sukca,to je stvarno pravi raritet...?  :icon_thumright:
btw pozdravi kross majstora djeda! :laughing7:

Tu i tamo kupim neki motor zaribani pa nabavim djelove,.... rastavim ga složim ponovo, lakiram i prodam,...

ostala mi je mašina od game,... ali fale mi još neki djelovi,....  polako se pripremam za projekt za zimu,...

--- Kraj citata ---

dante1307:
HALO Ljudi,....  ja kupia Malossi ljubićasti,....   nekako mi sada finije ide,....  max brzina je 97km/h     sto da radim da postignem staru brzinu,....   ????

ToNYGP1Racing:

--- Citat: dante1307 - 02 Svibanj, 2010, 19:03:16 ---HALO Ljudi,....  ja kupia Malossi ljubićasti,....   nekako mi sada finije ide,....  max brzina je 97km/h     sto da radim da postignem staru brzinu,....   ????

--- Kraj citata ---
A koliko ti je prije isao? Kako ubrzanje?

dante1307:
120km/h

pralas:
kada je puko feder iso je 110-120kmh :icon_thumright:
i imao je odlicno ubrzanje :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju