Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox osnovni tuning
Tomi_ZG:
Yasuni z dobar za kit,a zx za serijalu - majko mila
Pa ta dva spuha su ista po snazi,baš neki dan isprobavao usporedno s dva runnera.
Autoru teme imaš krive federe na kuplungu,bijeli malossi su ili od piaggia ili od delte,jer minarelli malossi set su zeleni,plavi,crveni.
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Perseuss - 07 Rujan, 2015, 00:01:39 ---Zdravo!
Zanimalo me ako mi netko može potvrditi setup (nisam baš iskusan i nisam baš pun love pa ne bih previše eksperimentirao),
Yasuni Z
Malossi Multivar
Bijeli centralni Malossi
Bijeli federi kvačila Malossi
(rolice nisam siguran, možda s auspuhom i s multivarom dođu neke pa ako niti jedna kombinacija neće odgovarati , uzeo bih par preporučenih gramaža pa isprobao).
Aerox je 2013. model, ako je bitno.
--- Kraj citata ---
dodaj karb 17,5, obradi cilindar i spusti squish da se iskoristi taj yasuni i multivar,dzabe ti otvoren auspuh kad u ispusni kanal nemozes gurnut mali prst
Jelly312:
Reka sam za multivar da je ljubicasti najbolji jer sam tako citao, a za serijalu ide yasuni z, a yasuni r je za base kit i slabiji midrace, moja greska.
ljubo46:
--- Citat: Jelly312 - 07 Rujan, 2015, 11:44:08 ---Reka sam za multivar da je ljubicasti najbolji jer sam tako citao, a za serijalu ide yasuni z, a yasuni r je za base kit i slabiji midrace, moja greska.
--- Kraj citata ---
Da ali to je tako na piaggiu a ne minarelliu...
Iako nemora znaciti, nekom je bolje s necim drugim ;D
Perseuss:
Znači ako sam dobro shvatio setup bi trebao biti
Yasuni Z ili Leo Vince ZX (ako su slicni ili jednaki uzet cu jeftiniji, ne planiram stavljati 70cc)
Malossi Multivar
Bijeli centralni Malossi
Malossi federi kvačila (srednji iz seta od 3)
rolice (koje pašu)
Malossi red sponge
dizna ~72
Za karb sad trenutno nemam novaca.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju