Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox osnovni tuning

(1/4) > >>

Perseuss:
Zdravo!

Zanimalo me ako mi netko može potvrditi setup (nisam baš iskusan i nisam baš pun love pa ne bih previše eksperimentirao),

Yasuni Z
Malossi Multivar
Bijeli centralni Malossi
Bijeli federi kvačila Malossi
(rolice nisam siguran, možda s auspuhom i s multivarom dođu neke pa ako niti jedna kombinacija neće odgovarati , uzeo bih par preporučenih gramaža pa isprobao).

Aerox je 2013. model, ako je bitno.

Jelly312:
Yasuni Z je dobar za base kit, ako vozis serijalu uzmi si leovince zx ili tt. Za multivar najbolje ide ljubicasti malossi centrali i doce ti sa njim neke rolice,neznam tezinu al probaj sa njima kako ti ide. Te bijele opruge kvacila su dobre negdi srednje tvrdoce al mislim da za rezonantni auspuh i malo teze rolice koje ce ic u multivar ipak trebaju malo jaci federi pa probaj sa tim bijelim pa ako start bude los uzmi zelene...

Perseuss:
Super,  hvala ti.  :icon_thumright:

ljubo46:

--- Citat: Jelly312 - 07 Rujan, 2015, 00:24:53 ---Yasuni Z je dobar za base kit, ako vozis serijalu uzmi si leovince zx ili tt. Za multivar najbolje ide ljubicasti malossi centrali i doce ti sa njim neke rolice,neznam tezinu al probaj sa njima kako ti ide. Te bijele opruge kvacila su dobre negdi srednje tvrdoce al mislim da za rezonantni auspuh i malo teze rolice koje ce ic u multivar ipak trebaju malo jaci federi pa probaj sa tim bijelim pa ako start bude los uzmi zelene...

--- Kraj citata ---
Ljubicasti centralni za minarelli najbolji??? hahaha  :laughing7: opet pišeš gluposti po forumu  :angry7:
gdje si to procitao molim te...
na serijalu minarelli ide bijeli ili zuti centralni malossi, rolice ces vidjeti onda koje ce biti najbolje..i najbitnije si zaboravio a to je dizna veca u karb..yasuni z nije dobar samo za kit neko i za serijalu.. :icon_biggrin:

zvonkec92:
i takvu glupost izvali lik koji vozi skuter iz porodice minarelija.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju