Ostalo > Razne offtopic teme :)

Malossi zrak?

<< < (2/4) > >>

Corector:
Zašto ne pomaže kod brodoloma?

Inače sam koristio malossi zrak u pumpi za povećanje penisa, moji klijenti koji su testirali tuning pumpu jednostavno su preoduševljeni penisom veličine bojlera

3alfa3:
Badava ti Malossi zrak ak je punjenje obavljeno po ljeti kad je manje kisika u zraku. Treba pazit da na vrecici pise da je punjeno po zimi i onda su performanse bitno bolje

Valter:
Ako ti zvonkec nije dao i naljepnicu +5HP onda ga optuži za prevaru. Ona je sastavni dio paketa sa zrakom.

skoda90:
Zvonkec posto kesa i jel moze na rate?cujem da mnogi koriste i na autima,umjesto plina roknu maloSSi zrak u bocu.

Tomi_ZG:

--- Citat: Corector - 01 Rujan, 2015, 11:23:13 ---Inače sam koristio malossi zrak u pumpi za povećanje penisa, moji klijenti koji su testirali tuning pumpu jednostavno su preoduševljeni penisom veličine bojlera

--- Kraj citata ---
Sumnjiv si mi čim voliš pumpe i lignje  :laughing7:

Upravo sam stavio vrećicu na usis od kompresora,upalio ga da potegne i sad imam pun kompresor stlačenog malossi zraka,u vrećici je bio jak koncentrat tak da ne treba brinut o učinku,ak ko hoće prodajem u rinfuzi cijena po dogovoru.

+5HP naljepnicu nisam dobio al jesam veliku maloosi koja sad krasi crveni spremnik od kompresora.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju