Ostalo > Razne offtopic teme :)
Malossi zrak?
Tomi_ZG:
Kupio sam od Zvonkeca vrećicu malossi zraka,koristi se na način da se vrećica otvori i prisloni uz otvor na airboxu il ak imate gljivu stavite je preko nje i upali se mašina,na malossi storeu piše da taj zrak brtvi mjesta di pušta na mašini ko npr. na semerinzima i spriječava falš.
Može se koristit i na autima,jučer smo na susjedov golf koji je trokirao prislonili vrećicu i auto sad diše punim plućima :icon_thumright:
zvonkec92:
Tako je, ovaj malossi zrak je prava stvar i svaka cast onome ko ga je napravio. od kad sam sa tim zrakom zabrtvio semeringe na rallyu on vise ne cvika.. to je vrlo jednostavno jeftino i efikasno rjesenje za vase probleme.
Fast Nrg:
Dali je lakse NASTELIVATI motor i dali ima vise snage
zvonkec92:
naravno, znas da su meni 2 kita cvikala ali kada sam upotrijebio ovaj malossi zrak smjesa mi je savrsena i semeringi mi dihtaju kao novi..
Infernus:
Prvi put sam se susreo s Malossi zrakom prije 2 tjedna kad sam zbog upale sinusa (voznja po kisi s dignutim vizirom) isao kod doktora i dao mi je recept za Malossi zrak.
Inhalirao sam pola vrecice, po malo kroz 3 dana i sad mogu lijevom nosnicom napumpat gumu na cestovnom biciklu na 8 bara.
Drugu polovicu za skuter ili za zimu opet za mene. Malossi zrak :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju