Pozdrav svima i unaprijed hvala na pomoći
Znaci kupio sam korišteni skuter apriliu rally 50 ,skuter nije imao nikakvih problema osim kad je u leru skuter lagano vibrira i zvuci kao da nesto udara ,sto se toga tice uzeli smo auspuh dolje i mislili smo da je to ventilator,da zapinje za nešto, ali nije bio on.. to i dalje udara, vibrira kad god nije u brzini ,a sad pred par dana otprilike nekih mjesec i pol poslije kupnje skutera najednom skuter vise nije mogao proci malo vece brdo stim da smo na motoru bili ja i moj prijatelj nekih 140 kg ,a proslih mjesec dana je skuter je to isto brdo prosao s pol gasa.. to se desilo isti dan kad sam na skuter stavio nove ručkice i one su tesko isle gore i kad sam stavljao ruckicu za gas nesto je kao puknulo,škljocnulo unutra ali ne verjujem da bi to bilo to jer po laganoj uzbrdici i ravnici ide isto kao i prije ,razliku jedino prepoznam kada je veliko brdi i kad su na skuteru dvojica. Skuter je inace dvotaktni ,zračno hlađenje i ima blokade i u prometnoj mu pise da ide 45 a na brzinometru nekih 65 . Inace ovo mi je prvi motor i bas se nerazumijem u njih pa ako neko zna u cemu bi mogao biti problem i za taj gubitak snage i za vibracije neka javi. LP