motorola stigla
ova Moto E 2nd mobitel je super, ekran fantastičan, tač onaj stakleni negrebljivi i precizan. kamera najbolja do sad kaj sam imo ( one kineske kao 13 mpx nisu nu do koljena ovoj od 5 ), selfi kameru od straha neču palit da me ne grizne. mob prejebeno leži u ruci, zadnja strana koda je od gume a po bočnim rubovima ima nekaj hrapavo također mekano neš ko gumeno tak da ne bježi iz ruke.. jedino kaj sam očekivao više od tog motorolinog androida, sistem je jednostavan al siromašan, nikakvih opcija nema ono tipa da si biram način šaltanja ekrana ljevo desno, prozirnost ikona u meniju, font slova, boju slova i tak neke šeme.. i svako malo mi izbacuje poruku da imam stari softwer ( 5.02 ) i da ga mogu updatat i tu jedino kaj mogu je stisnut OK i dalje se nikaj ne dešava.. sad mi nikak nije jasno kak će se i oče li se on uopče updatat na 5.1 ili ne
možda neće jer mi je baterija ispod 50% a nekaj čitam po netu da mora bit iznad i da sa tim 5.1 mob leti.. ugl još se učim pošto mob nema hrv meni već je najbliži eng a ja i nisam neki englez pa mi neke stvari nisu jasne. gori od ženinog HTC govneta nemre bit nikak, njezin mob sam nakon 5 min htio bacit kroz prozor kolko je retardiran i glup saj sensei neki kaj ti ja znam android.
izgled ikona i samog menija je odvratan, nadam se da će se to poboljšat sa 5.1
12 nepotrebnih apliacija sam onemogučio da mi ne smetaju. i tak...
Edit br 2: gle fkt sad kak je mob na punjaču i ćim je došo na 51% odma mi odobrio skidanje apdejta