Tehnički kutak > Tuning skutera
mhr replica- koliko nas ima?
gumy:
pa nisam vozio skuter koji sa 70 na sat kad mu daš gas može dić na zadnji bez cimanja il ičega, a pogotov da to mhr replica na runneru može
gokiSP:
ja sam ga imao, i motor je bio prakticki napravljen za to, rezervar mu je bio ispod sica, sva tezina je bila na zadnjem djelu i cijeli motor je imao max 70kg. istina da je cima na gas sa 70km/h na maloj uzbrdici, ali ti mirno sjedis i samo mu nabijes gas i on odvaja prednji kotac od asvalta...
2TDottore:
--- Citat: gokiSP - 14 Studeni, 2008, 14:42:35 ---ja sam ga imao, i motor je bio prakticki napravljen za to, rezervar mu je bio ispod sica, sva tezina je bila na zadnjem djelu i cijeli motor je imao max 70kg. istina da je cima na gas sa 70km/h na maloj uzbrdici, ali ti mirno sjedis i samo mu nabijes gas i on odvaja prednji kotac od asvalta...
--- Kraj citata ---
pa kaj je tu spektakularno.meni stalker sa obicnim malossi sportom isto odvaka prednji kotac na brdu kad das gas.Ne bas pri 70 al pri 40-50 sigurno.
gokiSP:
pa nije nis spektakularno samo objasnjavam da je moguce... kuis? :icon_tongue:
2TDottore:
--- Citat: gokiSP - 14 Studeni, 2008, 15:35:38 ---pa nije nis spektakularno samo objasnjavam da je moguce... kuis? :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
naravno da je moguce a pogotovo za replicu zato kazem da nije nis spektakularno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju