Tehnički kutak > Tuning skutera
mhr replica- koliko nas ima?
gokiSP:
imao sam ju i mogu reci da mi je bolji due+, ali mogu reci da sam sa replicom derao energija koji je ima polini evo i da me je replica do 70 km/H dizala na gas na zadnji.
Crazy Kuree:
--- Citat: gokiSP - 14 Studeni, 2008, 09:47:13 ---imao sam ju i mogu reci da mi je bolji due+, ali mogu reci da sam sa replicom derao energija koji je ima polini evo i da me je replica do 70 km/H dizala na gas na zadnji.
--- Kraj citata ---
:toothy12: pa due+ je dosta jači osjeti se pogotvo u krajnjoj a ni sa due+ se ne diže na gas do 60 a da će s replicom.... ja imam replicu AC i mogu reć da nardo ili shot nikako nevalja na ac replicu evo sad je funky znači dosta slabiji i evo traje i dalje ide kao što je išo, ide isto ko sa shotom i gusom ovaj sad setup moj možda čak i bolje malo
gokiSP:
kad sam imao motor replica je bila ustelana da ide 100km/h imao sam rucni rad auspuh koji je raden bas za taj bjesni start, to je sve bilo na runneru ali mu je rezervar bio ispod sica i svi koji su vidili znaju da je sa 70 dizo na zadnji. a due+ je bio ustelan za krajnju jer je tu bio i prijenos i polini evo auspuh i sve moguce sta se moglo stavit.
gumy:
kako vi definirate dizanje na zadnji na gas?
gokiSP:
sta kako definiramo? nabijes gas a on te cupa na zadnji... :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju