nije da branim covijeka ali je imao produzenu getribu.. a koliko znam produzena daje dosta kranje a ak je imao snage zasto ne 120 kmh... koda je to neki bauk... nece ga baba ujest na 120 kmh... taman da je i dodao 10 kmh... realnije zvuci tih 120 kmh sa replicom nego 100 sa serijalom...
btw. zx prije i danas je dan i noc. ko ne vjeruje nemora... da dirali su rezonaciju i sad je to spuh za serijalu prije je to bio spuh za base kit.... a i ko je prije kitao skut bio je sa parama dobar barem u tom trenutku jer je sve bilo punooo skuplje...
runner iz 2000 vs runner iz 2008 svi znate pobjednika... makar iz 2000 stajao pun k. i ima 13000 km a ovaj ima 4500 i odrzavan... isti k**ra* sa kitevima danas je samo kolicina bitna kvalitetu niko ne gleda.. a tu performanse puno puse... nije isti k**ra* dal su svi kanali isti ili je jedan kanal sfusaren za 1mm a pogledaj malo bolje kanale 90% ih ej sfusareno..
vozio sam i ja stari nrg (vise puta) sa ovakvim setupom (zx, prijenosi,replica.....) i skuter ide ali ne 120, za dole da, ali za dole se i g#vn% strce.....
to drugo da prije ko je kitao skut je bio sa parama dobar je glupa prica... ok mozda to u zg gdje nije bilo djelova ali kod nas su svi redovito stavlljali kiteve spulje i slicno... i iako si prije iso u italiju po djelove placao si puno manje nego sad.... vec lani su komadi bili dosta jeftiniji kad usporedis sa 2008. sad su skupi ko vrag, npr. 2+ je lani kostao 140e sad je 200, mhr replika 130-155 sad je i ona 200... polini evolution 200e sad je nekih 300 i vise...
to zadnje za kvalitetu se u potpunosti slazem......