Ostalo > Sportski kutak

dinamo izgubio dva puta 2-0 od hajduka

<< < (2/14) > >>

ChRiStIaN:
i najbolji gube...

DaBo:
Ma strašnoo..neam riječii. Onaj debelguzi morales ni za k... nije. Manđo nemože sam, sammir nezna di je..ma.. :angry9:

svemirac:
navodno su u sinju bile uplate od 10.000kn. na pobjedu hajduka  :laughing7:
tip(navijač) je na htv-u prije tekme izjavio da je vidio uplatu od 30.000kn u jednoj kladaru u zg. :notworthy:
dinamo je imao 100 pogrešnih dodavanja...što svakako budi sumnju. :-X
da je dinamo ovo dobio sezona bi bila nezanimljiva,dok hajduk nebi prodao ni jednu dionicu.
prodaja dionica u hajduku nakon pobjede u maksimiru bit će kud i kamo veča nego dosad. :icon_biggrin:

DaBo:

--- Citat: svemirac - 22 Rujan, 2008, 09:50:23 ---navodno su u sinju bile uplate od 10.000kn. na pobjedu hajduka  :laughing7:
tip(navijač) je na htv-u prije tekme izjavio da je vidio uplatu od 30.000kn u jednoj kladaru u zg. :notworthy:
dinamo je imao 100 pogrešnih dodavanja...što svakako budi sumnju. :-X
da je dinamo ovo dobio sezona bi bila nezanimljiva,dok hajduk nebi prodao ni jednu dionicu.
prodaja dionica u hajduku nakon pobjede u maksimiru bit će kud i kamo veča nego dosad. :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
potpiss...ta tekma je NAMJEŠTENA...pa nek mi sad netko govori o pravnoj državi. :confused5: :angry7:

majic_sk:
ma j#bo vas ja...svaki poraz dinama je namješten po vama....
priznajte da je klub trenutno u banani...i da je hajduk koji je isto u banani bio bolji jučer....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju