Ostalo > Sportski kutak

dinamo izgubio dva puta 2-0 od hajduka

<< < (3/14) > >>

eladio:
a da, ubiti malo sam gledao jucer i "moju" Rijeku..

stvarno nam je nogomet u banani  :angry7:

Agil:
Dinamo ne pratim još otkad je onaj poremećeni paranoidni počeo brljati s imenima i na kraju ga predao onom narcisoidnom poremećenom....Hajduk ne pratim otkad je onaj bombaš i batinaš s antisocijalnim poremećajem napravio od njega leglo kriminala i nemorala, prije nego je otišao u HNS...

eladio:

--- Citat: DaBo - 22 Rujan, 2008, 11:05:43 ---
--- Citat: svemirac - 22 Rujan, 2008, 09:50:23 ---navodno su u sinju bile uplate od 10.000kn. na pobjedu hajduka  :laughing7:
tip(navijač) je na htv-u prije tekme izjavio da je vidio uplatu od 30.000kn u jednoj kladaru u zg. :notworthy:
dinamo je imao 100 pogrešnih dodavanja...što svakako budi sumnju. :-X
da je dinamo ovo dobio sezona bi bila nezanimljiva,dok hajduk nebi prodao ni jednu dionicu.
prodaja dionica u hajduku nakon pobjede u maksimiru bit će kud i kamo veča nego dosad. :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
potpiss...ta tekma je NAMJEŠTENA...pa nek mi sad netko govori o pravnoj državi. :confused5: :angry7:

--- Kraj citata ---

o cemu ti?

HNS je samostalna organizacija koja je sama sebi "zakon"  (nema tu demokracije, sami sebe biraju, sjeti se nedavnog primjera odbojke), ako njoj to "odgovara" onda je to "legalno"  :icon_biggrin:

svemirac:

--- Citat: majic_sk - 22 Rujan, 2008, 11:19:59 ---ma j#bo vas ja...svaki poraz dinama je namješten po vama....
priznajte da je klub trenutno u banani...i da je hajduk koji je isto u banani bio bolji jučer....

--- Kraj citata ---

ma gle...meni se živo jbe za oba kluba...samo pišem oko kaj je bilo na tv...tip je stvarno na telki uoči tekme rekao da je vidio uplatu na hajduk od 30.000kn.danas u večernjaku piše da su bile u sinju uplate od 10.000kn na hajduk.
ajde budi realan i reci mi ko bi živ uplatio takvu papriku na hajduk,da nezna konačni ishod ta dva naša "velika" kluba? :sad3:

DaBo:

--- Citat: svemirac - 22 Rujan, 2008, 12:44:17 ---
--- Citat: majic_sk - 22 Rujan, 2008, 11:19:59 ---ma j#bo vas ja...svaki poraz dinama je namješten po vama....
priznajte da je klub trenutno u banani...i da je hajduk koji je isto u banani bio bolji jučer....

--- Kraj citata ---

ma gle...meni se živo jbe za oba kluba...samo pišem oko kaj je bilo na tv...tip je stvarno na telki uoči tekme rekao da je vidio uplatu na hajduk od 30.000kn.danas u večernjaku piše da su bile u sinju uplate od 10.000kn na hajduk.
ajde budi realan i reci mi ko bi živ uplatio takvu papriku na hajduk,da nezna konačni ishod ta dva naša "velika" kluba? :sad3:

--- Kraj citata ---
Upravo to.  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju