Ostalo > Sportski kutak
dinamo izgubio dva puta 2-0 od hajduka
dino_sk:
iako sam dinamovac bili su bili bolji :icon_thumright:
marko209vx:
--- Citat: djsmola - 23 Veljača, 2009, 21:33:50 ---I ja sam bio, atmosfera se nemoze opisat, a nogomet bas na sjeveru tolko i ne vidis,samo skaciiiiiiiii ! Al sto sam uspio vidit,nije bas neka tekma bila
--- Kraj citata ---
atmosfera na sjeveru nije bila na nivou, bil je tekma sa boljim navijanjem... Dode preise ljudi koji samo stoje to kvari sliku... Ali sve u svemu odlicno, :icon_thumright:
DvdAerox:
--- Citat: marko209vx - 23 Veljača, 2009, 20:38:16 ---evo decki ja se bas vratio iz splita...2 dana ludovanja, drogiranja i alkohola ;D
O tekmi mogu rec da je nisam bas gledao zbog navijanja ali onaj penal sam bas vidio i igrao je rukom!
ostalo mogu samo rec da su me boysi razocarali kao LJUDI jer ono sta su radili nije na nivou, nerazumijem sta im je trebalo ono da na djecu i neduzne ljudi baklju bace, a o dogadajima na autoputu necu ni govorit! :happy3:
WB RAB
--- Kraj citata ---
to za baklju na djecu i starce je stvarno pi*darija, ali zato su dobili s pendrecima i skandiranje cigani...
na autoputu haha, ja i frend u 3 ujutro stanemo prije rjeke na kavu na benzinskoj i ono oba 2 maje i veliko istaknuto torcida a unutra purgera kolko oces haha samo su gledali haha
djsmola:
--- Citat: marko209vx - 23 Veljača, 2009, 22:11:38 ---atmosfera na sjeveru nije bila na nivou, bil je tekma sa boljim navijanjem... Dode preise ljudi koji samo stoje to kvari sliku... Ali sve u svemu odlicno, :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Uvjerio sam se u to
marko209vx:
--- Citat: DvdAerox - 23 Veljača, 2009, 22:18:02 ---
to za baklju na djecu i starce je stvarno pi*darija, ali zato su dobili s pendrecima i skandiranje cigani...
na autoputu haha, ja i frend u 3 ujutro stanemo prije rjeke na kavu na benzinskoj i ono oba 2 maje i veliko istaknuto torcida a unutra purgera kolko oces haha samo su gledali haha
--- Kraj citata ---
neznam mi smo putovali u noci i rano jutro i imali problema ali nazalost murija nam nije dala da se pobijemo. Ali na svakoj npumpi ih je bilo, dosli su prije nas, a mi onako žedni od alkohola nemamo nista za popit i poist... :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju