Ostalo > Sportski kutak

dinamo izgubio dva puta 2-0 od hajduka

<< < (9/14) > >>

dino gp1:

--- Citat: ChRiStIaN - 23 Veljača, 2009, 13:49:21 ---kakva kvalitetna igra...ovo je jad i bijeda...al dobro ajd, dinamo su nakon 903 dana skinuli sa vodece pozicije...to dovoljno govori o klubu, nek i hajduk dobi svojih 5 minuta slave, a dobrom igrom protiv dinama, to su svakako zasluzili!

--- Kraj citata ---

Slažem se, zasluženo su pobijedili :icon_thumright:

marko209vx:
evo decki ja se bas vratio iz splita...2 dana ludovanja, drogiranja i alkohola  ;D

O tekmi mogu rec da je nisam bas gledao zbog navijanja ali onaj penal sam bas vidio i igrao je rukom!
ostalo mogu samo rec da su me boysi razocarali kao LJUDI jer ono sta su radili nije na nivou, nerazumijem sta im je trebalo ono da na djecu i neduzne ljudi baklju bace, a o dogadajima na autoputu necu ni govorit!  :happy3:

WB RAB

enigma:
hajduk je jučer apsolutno zaslužio pobjedu, neka sada dinamo malo gleda s drugog mjesta..barem do kraja sezone :glasses9:

djsmola:

--- Citat: DvdAerox - 23 Veljača, 2009, 10:24:50 ---Ja san bio dole u splitu i bilo je fenomenalno, treba to dozivit, mada nogomet i nije bio neki...

--- Kraj citata ---

I ja sam bio, atmosfera se nemoze opisat, a nogomet bas na sjeveru tolko i ne vidis,samo skaciiiiiiiii ! Al sto sam uspio vidit,nije bas neka tekma bila

sk oto?ac:

--- Citat: enigma - 23 Veljača, 2009, 20:53:43 ---hajduk je jučer apsolutno zaslužio pobjedu, neka sada dinamo malo gleda s drugog mjesta..barem do kraja sezone :glasses9:

--- Kraj citata ---

A ne zna se ima još 13 utakimca......  .... a malo su nas sudci i sjebali ali nema veze

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju