Tehnički kutak > Garaža
Derbi Rambla 300i by anabellas
3alfa3:
--- Citat: ljubo46 - 20 Kolovoz, 2015, 19:54:59 ---
--- Citat: 3alfa3 - 20 Kolovoz, 2015, 19:52:32 ---
--- Citat: ljubo46 - 20 Kolovoz, 2015, 19:49:19 ---
--- Citat: 3alfa3 - 20 Kolovoz, 2015, 19:36:18 ---Takav kilokljuc je mehanicki jednostavna sprava. Ne kuzim kako radi na gornjim vrijednostima, a dole preskace ili tako nesto. Pojasni sto se tocno desava
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
ovo na kraju kilo kljuca je velika matica u koju ulazi jos jedna to mi se jedanput odsarafilo i sad zeza stalno
i zatezanje je moguce jedino preko cc 30nm a ispod toga ne skljoca
--- Kraj citata ---
Ovo na kraju je samo kocnica da se kljuc ne otpusta. Moze on radit i bez toga ako je ispalo.
Ali ako ne skljoca na manjim vrijednostima, onda mislim da je pokvaren kljuc, a i pitanje tamo gdje i skljoca, jel to precizno ili daje laznu sigurnost, zapravo radi stetu.
Ja takav kljuc nebi koristio.....
p.s.
velika matica na rucki je stelajuci element za kalibraciju kljuca
--- Kraj citata ---
da ta velika je za to..budem ga nekome dao da vidi u cemu je problem, pa ne koristim ga od kad se to desilo..jer mu ne vjerujem
--- Kraj citata ---
Da si mi blize, doso bi do mene da vidimo (znam i imam cime kalibrirat takav kilokljuc pod uvjetom da je ispravan), a i rijesili bi ovjes na zecu koliko se moze ;D
zrakoplovac:
Alfa, kolko cesto kalibriras svoje kljuceve?
I jos jedno pitanje, ovaj srednji kaj imas (ne znam koji je raspon, al znam da ih imas 3), kolko je precizan na malim momentima?
Ja imam uniorov 5-110nm, al sumnjam da je nesto precizan ispod 20nm, ili grijesim?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ljubo46:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Kolovoz, 2015, 20:00:32 ---
--- Citat: ljubo46 - 20 Kolovoz, 2015, 19:54:59 ---
--- Citat: 3alfa3 - 20 Kolovoz, 2015, 19:52:32 ---
--- Citat: ljubo46 - 20 Kolovoz, 2015, 19:49:19 ---
--- Citat: 3alfa3 - 20 Kolovoz, 2015, 19:36:18 ---Takav kilokljuc je mehanicki jednostavna sprava. Ne kuzim kako radi na gornjim vrijednostima, a dole preskace ili tako nesto. Pojasni sto se tocno desava
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
ovo na kraju kilo kljuca je velika matica u koju ulazi jos jedna to mi se jedanput odsarafilo i sad zeza stalno
i zatezanje je moguce jedino preko cc 30nm a ispod toga ne skljoca
--- Kraj citata ---
Ovo na kraju je samo kocnica da se kljuc ne otpusta. Moze on radit i bez toga ako je ispalo.
Ali ako ne skljoca na manjim vrijednostima, onda mislim da je pokvaren kljuc, a i pitanje tamo gdje i skljoca, jel to precizno ili daje laznu sigurnost, zapravo radi stetu.
Ja takav kljuc nebi koristio.....
p.s.
velika matica na rucki je stelajuci element za kalibraciju kljuca
--- Kraj citata ---
da ta velika je za to..budem ga nekome dao da vidi u cemu je problem, pa ne koristim ga od kad se to desilo..jer mu ne vjerujem
--- Kraj citata ---
Da si mi blize, doso bi do mene da vidimo (znam i imam cime kalibrirat takav kilokljuc pod uvjetom da je ispravan), a i rijesili bi ovjes na zecu koliko se moze ;D
--- Kraj citata ---
A joj da to bi bilo super ;D
anabellas:
Alfa dolazimo kolektivno kod tebe na štelung kilo kljuceva :toothy3:
ja imam od 0-210Nm
posto je takva mjera od 0 pa do 200 bas me zanima kolko je precizan na malim vrijednostima oko kile
zrakoplovac:
--- Citat: anabellas - 20 Kolovoz, 2015, 20:45:08 ---Alfa dolazimo kolektivno kod tebe na štelung kilo kljuceva :toothy3:
ja imam od 0-210Nm
posto je takva mjera od 0 pa do 200 bas me zanima kolko je precizan na malim vrijednostima oko kile
--- Kraj citata ---
a da nastavimo u alfinoj "zeko" temi? :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju