Tehnički kutak > Garaža

Derbi Rambla 300i by anabellas

<< < (22/38) > >>

ljubo46:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Kolovoz, 2015, 19:36:18 ---Takav kilokljuc je mehanicki jednostavna sprava. Ne kuzim kako radi na gornjim vrijednostima, a dole preskace ili tako nesto. Pojasni sto se tocno desava

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

--- Kraj citata ---
ovo na kraju kilo kljuca je velika matica u koju ulazi jos jedna to mi se jedanput odsarafilo i sad zeza stalno
i zatezanje je moguce jedino preko cc 30nm a ispod toga ne skljoca

monph2:
Nisam znao da nema mjesta, ispricavam se duboko ;)
 Ovo je jako dobar kljuc naravno za njaga treba dosta mjesta, ali sve moze odtegnut

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

3alfa3:

--- Citat: zrakoplovac - 20 Kolovoz, 2015, 19:45:21 ---Na 15nm stezes filter ili?

--- Kraj citata ---

N motoru na 17Nm, a na autima 14Nm kako je propisano service manualima

3alfa3:

--- Citat: ljubo46 - 20 Kolovoz, 2015, 19:49:19 ---
--- Citat: 3alfa3 - 20 Kolovoz, 2015, 19:36:18 ---Takav kilokljuc je mehanicki jednostavna sprava. Ne kuzim kako radi na gornjim vrijednostima, a dole preskace ili tako nesto. Pojasni sto se tocno desava

--- Kraj citata ---
ovo na kraju kilo kljuca je velika matica u koju ulazi jos jedna to mi se jedanput odsarafilo i sad zeza stalno

--- Kraj citata ---

Ovo na kraju je samo kocnica da se kljuc ne otpusta. Moze on radit i bez toga ako je ispalo.
Ali ako ne skljoca na manjim vrijednostima, onda mislim da je pokvaren kljuc, a i pitanje tamo gdje i skljoca, jel to precizno ili daje laznu sigurnost,  zapravo radi stetu.
Ja takav kljuc nebi koristio.....

p.s.
velika matica na rucki je stelajuci element za kalibraciju kljuca

ljubo46:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Kolovoz, 2015, 19:52:32 ---
--- Citat: ljubo46 - 20 Kolovoz, 2015, 19:49:19 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Ovo na kraju je samo kocnica da se kljuc ne otpusta. Moze on radit i bez toga ako je ispalo.
Ali ako ne skljoca na manjim vrijednostima, onda mislim da je pokvaren kljuc, a i pitanje tamo gdje i skljoca, jel to precizno ili daje laznu sigurnost,  zapravo radi stetu.
Ja takav kljuc nebi koristio.....

p.s.
velika matica na rucki je stelajuci element za kalibraciju kljuca

--- Kraj citata ---
da ta velika je za to..budem ga nekome dao da vidi u cemu je problem, pa ne koristim ga od kad se to desilo..jer mu ne vjerujem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju