Ostalo > Razne offtopic teme :)

Je li i kod vas isto vruće? :D

<< < (5/6) > >>

3alfa3:

--- Citat: TopPerfomance4 - 23 Srpanj, 2015, 11:47:49 ---U pravi si alfa moja pogreška

--- Kraj citata ---

Ak hoces najvise gripa, vozi po kvalitetnom asfaltu koji je grub. Nek bude topli, ali ne vruc. Gume nek budu na radnoj temperaturi. To je to.
Jedino, na skuterima to bas i nije previse bitno. Na motorima se vec osjeti (pricam o 80+ konja motorima)

TopPerfomance4:
Podrazumjeva se naravno

TomoRI:
Asfalt je još dobar, ali prije par dana sam išao senj-karlobag i one zmije su ubitačne, kao žvaka su sada.

3alfa3:

--- Citat: TomoRI - 23 Srpanj, 2015, 12:04:10 ---Asfalt je još dobar, ali prije par dana sam išao senj-karlobag i one zmije su ubitačne, kao žvaka su sada.

--- Kraj citata ---

Trebo si ih probat (ko ja) kad su ih tek navukli prije koju godinu - e to je bio show  :toothy12:
Sad su vec otvrdnule. OK, mozda po ovim temeraturama su opet ko zvaka, al bio sam nedavno dole na oko 26 u hladu i nije bilo dramaticno

Tomi_ZG:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Srpanj, 2015, 11:33:06 ---
--- Citat: TopPerfomance4 - 23 Srpanj, 2015, 00:52:59 ---Ako ništa onda bar gume dobro drže

--- Kraj citata ---

Hm.....
Asfalt ima neku granicu gdje uslijed visoke temperature postaje sklizak. A ta granica je na ovim temperaturama (na suncu) prekoracena.  Ako pricamo o idealnom gripu....

--- Kraj citata ---
Mene je jučer fino zbokarilo kod džamije,malo sam pretjerao s nagibom i skoro flisnuo,sva sreća pa je prednja zadržala grip

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju