Ostalo > Razne offtopic teme :)

Je li i kod vas isto vruće? :D

<< < (4/6) > >>

Booster 1:

--- Citat: TopPerfomance4 - 23 Srpanj, 2015, 00:52:59 ---Ako ništa onda bar gume dobro drže

--- Kraj citata ---
ma drze kur.. moja se zadnja valjda pregrije bojim se lec u zavoj a staje sa zadnjom kao vlak triba 2 km prije  pocet kocit da bi stao hahah

3alfa3:

--- Citat: TopPerfomance4 - 23 Srpanj, 2015, 00:52:59 ---Ako ništa onda bar gume dobro drže

--- Kraj citata ---

Hm.....
Asfalt ima neku granicu gdje uslijed visoke temperature postaje sklizak. A ta granica je na ovim temperaturama (na suncu) prekoracena.  Ako pricamo o idealnom gripu....

TopPerfomance4:
Meni se sava ionako teško grije tako da je njoj ovo idealno

3alfa3:

--- Citat: TopPerfomance4 - 23 Srpanj, 2015, 11:38:31 ---Meni se sava ionako teško grije tako da je njoj ovo idealno

--- Kraj citata ---

Krivo razmisljas. Asfalt gubi performanse, nevezano jel ti guma na idealnoj temeraturi.

Mogu reci i iz osobnog iskustva....
Jucer se vozio oko 10-11 ujutro, a danas oko 7-8. Danas je bilo vise gripa jer asfalt nije bio ni blizu jucerasnjih temperatura kad sam se vozio. Racunaj da temperatura zraka nije toliko bbitna - bitno je koliko je asfalt zgrijan, a u 11 ujutro je bitno topliji nego u 8 ujutro jer ga sunce nemilo przi.
U ZG je iznimka (podsljemenska zona) voznja oko 6 ujutro (probao neki dan). Zbog vlage u zraku, asfalt je uz sume vlazan - cak se vidi na gumama u voznji da su tamnije zbog toga jer su vlazne

TopPerfomance4:
U pravi si alfa moja pogreška

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju