Tehnički kutak > Garaža

Stari Runner by ditek

<< < (20/38) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: ditek - 16 Siječanj, 2016, 18:07:17 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 16 Siječanj, 2016, 17:56:54 ---Suhi 2  ;D

--- Kraj citata ---
hvala  :)

daj vidi graf gore 2 3 posta iznad

--- Kraj citata ---
Vidim,neću se petljat nisam ja tjunerski mesija  :laughing7:

Radit će to i sa jačim spuhom,nije idealno ko prst i nokat al će radit

Btw vozio sam runnera s due i nardom i vrti se 12500 kroz ubrzanje,nije navodno

ditek:
znam, pre hladno je motoru, nije meni.. to me i kolje kaj ga nemrem zagrijat kak spada i rastegnut.. samo strpljivo.. a oko stelanja karba naravno pazljivo na takvim cilindrima  :icon_thumright: jel ima potrebne prelivne dirat?

ko yasuni r na 50ccm .. kazu da neide taj spuh na serijalu al avi znamo kak to ide :D

za due i nardo znam kolko vrte al velim za ekipu kaje npr na mhr reolici narda vozila.. nitko to nije 12000 vrtio

nrgmc2-tuning:
nista ne dirati po tom cilindru jer je taj cilindar vec tvornicki diran maksimalno za cestovu uporabu. Prelivne se ne dira nikada, Talijani to ne diraju vecinom, kada se frizira cilindar onda se frizira cijeli cilindar, ispuh, kanali sve se digne recimo, ispuh sa 187stupnjeva na 195, prelivni na 130 i iz njega sa ostalim popratnim dijelovima, usis,struja, ispuh, prijenos, getriba cca 20ks sigurno! ali naravno to su eksperti i ekstremi... ima ih po utrkama dosta vani, kod nas rijetko...

ditek:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 16 Siječanj, 2016, 18:43:51 ---nista ne dirati po tom cilindru jer je taj cilindar vec tvornicki diran maksimalno za cestovu uporabu. Prelivne se ne dira nikada, Talijani to ne diraju vecinom, kada se frizira cilindar onda se frizira cijeli cilindar, ispuh, kanali sve se digne recimo, ispuh sa 187stupnjeva na 195, prelivni na 130 i iz njega sa ostalim popratnim dijelovima, usis,struja, ispuh, prijenos, getriba cca 20ks sigurno! ali naravno to su eksperti i ekstremi... ima ih po utrkama dosta vani, kod nas rijetko...

--- Kraj citata ---
znam sa ima potencijala  :icon_thumright:
znaci mislis da ga za c16 za po gradu netreba dirat?  i jel dosta 19ica?

nrgmc2-tuning:

--- Citat: ditek - 16 Siječanj, 2016, 18:54:45 ---
--- Citat: nrgmc2-tuning - 16 Siječanj, 2016, 18:43:51 ---nista ne dirati po tom cilindru jer je taj cilindar vec tvornicki diran maksimalno za cestovu uporabu. Prelivne se ne dira nikada, Talijani to ne diraju vecinom, kada se frizira cilindar onda se frizira cijeli cilindar, ispuh, kanali sve se digne recimo, ispuh sa 187stupnjeva na 195, prelivni na 130 i iz njega sa ostalim popratnim dijelovima, usis,struja, ispuh, prijenos, getriba cca 20ks sigurno! ali naravno to su eksperti i ekstremi... ima ih po utrkama dosta vani, kod nas rijetko...

--- Kraj citata ---
znam sa ima potencijala  :icon_thumright:
znaci mislis da ga za c16 za po gradu netreba dirat?  i jel dosta 19ica?

--- Kraj citata ---

Ne treba...
neznam za sta ti sluzi skuter ali predpostavljam za nateravanje po gradu. c16 je idealan za njega  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju