Tehnički kutak > Garaža
Stari Runner by ditek
ditek:
pa no, sad cekam da dode doma cestitka i onda cu znat tocno po njihovoj high end kameri koja je krajnja bila :toothy9:
znam da su ti grafovi g*vno, i ne vjerujem im nesto pretjerano ali evo vidi se usporedba:
po tome c16 skoro pa taman za moj cilindar.. ko i nardo kaj navodno vrti 12500 okretaja iako ga ljudi najnormalnije i na 11-11500 voze ..
c16 bu onda sjeo gore pa će da vidimo.. ako bu overkill bum ga mjenjo za nekaj malo slabije ili kak je matija reko turpija lagana podignut ispusni za 1 mm i to bu to onda :)
Tomi_ZG:
Nisi proučio razradu alu kita,dva puta zagrijavanje i hlađenje u leru i to je to,gas
SF2 Freak:
NA sljeme i nazad. Kombinacija frkanje i normalne vožnje. Ak preživi miran si.
ditek:
--- Citat: Tomi_ZG - 16 Siječanj, 2016, 17:47:13 ---Nisi proučio razradu alu kita,dva puta zagrijavanje i hlađenje u leru i to je to,gas
--- Kraj citata ---
znam znam sve mi je jasno, al pusti ti to ;D btw znam da te zanimaju ove pikanterije oko fušanja:
1. stavio sam G zegere od dreva jer mi se nije dalo je**t sa onim c šugavim :) naravno zegeri ko novi nisu spigani razvuceni i slicno, debljina je ista..
2. Kad sam skido blokove naravno da mi se nije dalo pol plastika skidat da bi skino đek od anlasera nego sam ga cvaknul fino a poslje je izolirka odradila poso :) nadam se da si zadovoljan količinom fuša :drunken_smilie:
Tomi_ZG:
Suhi 2 ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju