Tehnički kutak > Garaža

Stari Runner by ditek

<< < (2/38) > >>

Corector:
Bas se vidi razlika u kvaliteti novog runnera i starog. Ovi stari sa 20tkm se mogu uscuvati da budu ko novi, a novi model runnera izgleda ko drek na toj kilometrazi, plastike apsisaju, serafi pohrdjaju, sav se rasklima..

ditek:

--- Citat: Corector - 17 Srpanj, 2015, 00:30:19 ---Znaci to je tvoja radilica, neki bi voljeli da je njihova..  :laughing7:
Ti si drugi kojem je pukla isto tako radilica sa jako slicnim setupom, moze se reci istim.
U ovih proteklih 10 dana.

Koju si sad radilicu uzeo?

--- Kraj citata ---

haha je je, moja nazalost  ;D
uzeta je rms radilica.. obicna jer hpc nije bilo na stanju :) i ntn japanci kupljeni prije 2-3 tjedna ko da sam znao da bu mi trebali uskoro

ditek:

--- Citat: walkay - 17 Srpanj, 2015, 00:35:37 ---Ima takvih slucajeva koliko hoces, i ja sam tako kupio svog Runnera SP50 ful serijski je bio sa 25 000 km i pukla je radilica isto tako, cak i na mom SP180, zamor materijala. Stavis novu radilicu eventualno nove karike, iglicasti, brtve i gas.

--- Kraj citata ---
cudno je to da na takvim kilometrazama pucaju radilice, bit ce da su inzenjeri u piaggiu malo sfušali poso..
 :icon_thumright: narucene su karike, novi polini iglicasti i dihtunzi

ditek:
radilo se marljivo jucer i jutros  :frajer:

RMS radilica i NTN Japan ležajevi

i njih 2 jedno u drugome  :laughing7:

veceras il sutra ujutro ide radilica u blokove :)

u međuvremenu......

reko vec kad je cilindar dole i blokovi po pol, zasto malo ne poturpijat to vec kad doma imam biax i par turpija.. prije par mjeseci sam vec to planirao i sve sam proračune napravio, tako da je sad bila idealna prilika za turpiju  :)

ovako odrađen je ispušni kanal s ove port mape:

Stock timinzi: 184/124 i to otprilike dela na 9000 okr

Ispušni kanal je dignut 0,5 mm znači na 21.5mm, i proširen na 32.9mm što iznosi 68,5% promjera cilindra :) izlaz je širen s 21,8mm na 23mm.. Prelivni nisu dirani, nemam alata za to. Sad bi ovaj cilindar trebao radit na nekih 500- tinjak okretaja više od stock cilindra, i mislim da bi se trebo ljepo slagat s yasuni r-om koji je u planu  :icon_thumright:

Evo koja slika cilindra, lijevo stock drevo, desno moj turpijani

[/URL][/img]

sad sam još u dilemi pa mi pomozite, ostavit 17.5 frgu ili ic na 19?

Aprilia97:
Imam ti ja yasuni r 3 glave,varen malo ispod cilindra

Uglavnom,moj setup je ovakav,al sad sve prodajem jer imam 180 u planu :multivar,yasuni r,i preparirani cilindar,ispuh je bio maximalno dignut,vrtio se nenormalno,ali zato je isao bolje od svakog base kita i nije uopce puno trosio na gljivi,pola litre vise od serijale,ako te zanima kako je islo javi se pa cu ti poslat video :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju