Tehnički kutak > Garaža

Stari Runner by ditek

<< < (30/38) > >>

ditek:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 19 Siječanj, 2016, 00:11:14 ---Sta ce ti termostat na miderace set upu? Ionako ces ga voziti po toplijem Vremenu a runnerov hladnjak je skroz mali i jos je unutra antifriz koji jos vise grije cijeli sistem... Stvarno ste ga prekardašili  :toothy12:

--- Kraj citata ---
ko kaze da ce se samo po toplijem vremenu vozit?  ;D ja bi se vrlo rado i sad vozio, meni osobno nije hladno.. pa sve do 15ak stupnjeva bi se masina sigurno slabo zagrijavala.. cudan je taj runner uvjek me isti problem muci: prek zime ga nema sanse zagrijat a prek ljeta kad je 35 i vidi malo brijega oce prijec polovicu temperature  :angry7: za pregrijavanje po ljeti mi je sad manji problem, ubacit cu ventilator.. samo sad da mi je rijesit da brze postigne kolko tolko radnu temperaturu..

TomoRI:
Neznam kako je na takvom setupu ali ja na rs-u nemam termostat i motor bez problema postigne radnu temperaturu pogotovo u gradskoj vožnji, otvorene ceste traje malo duže nego sa termostatom ali nikad nije ispod 60-65 °C

Corector:
Stavi si Zdravka Herbičanina! On ima riješenje za prehlađene skutere  :headbang:

https://www.dropbox.com/s/09h2d9fyxd112ay/20160120_230035.jpg?dl=0

Evo malo bolja
https://www.dropbox.com/s/w6z5rxko27vbrgh/20160120_230046.jpg?dl=0

ditek:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 16 Siječanj, 2016, 18:13:00 ---
karburacija je 90% tog cilindra, malo fulaš postavke i drastično snaga pada na kotaču...

--- Kraj citata ---

živa istina, jucer sam vozio na w9 igli (3. zub) i dizni 80, i jednostavno neide kak spada.. pogotovo na pola gasa.. ne gusi se ni nista jednostavno nema snage vrti ali ne vuce kako treba.. krene tek na ful gasu kak spada. uglavnom treba malo vise zezancije za nastelat nego neki base..

danas ubacio w16 iglu i totalno druga prica, dobio sam dosta snage na pola gasa pa do 3/4  :) igla je bila na 2. zubu i na manjim otvorima je dosta trokiro, svjecica je bila taaamno smeda, vise crna. to sam sad rjesio, iglu stavio na 1. zub.. cini mi se da ce gore i ostat w16 igla ali štelanje u finese ce bit tek kad auspuh dode jer mi se ne isplati stelat 2 puta sad na R-u pa za par dana na C16..

stavljen je i novi remen (malossi special) pošto sam do sad vozio na serijskom ubijenom (17.2mm) i ljubicasti centralni+TC umjesto zelenog+TC.. na iznenadenje start je ostao isti cak i s tim novim remenom (propinje :D) rolice trenutno 6.1g.. vrti ko kuga i osjeti se da R-u tu ponestaje snage

C16 ocekujem u srijedu popodne, iako je prodavatelj dosta neozbiljan ispao i skoro sam odustao od kupnje.. nadam se da nebude neki pošvasani zx u paketu doso  :angry7: zato cu se probat dogovorit s postarom da zavirim u paket prije nego ga platim.

i za kraj posta, zanimljiva kilometraza danas ulovljena  ;D

giannelli:
pošvajsani zx  :toothy12:

svakako kad dolazi iz Dubrovnika treba paziti, jer dosta tu ekipe zna za tuning dijele samo po slikama da se nebi tko zeznuo R za c16 i tako  :toothy12:

kaj bus del z v yasuni R, ide li na tombolu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju