Tehnički kutak > Garaža
Stari Runner by ditek
giannelli:
--- Citat: ditek - 16 Siječanj, 2016, 20:19:56 ---skuter sluzi za preseravanje :toothy10: nateravanje po gradu, do faxa i vikendom na sljeme..
sutra c16 krece na put iz dubrovnika, valjda bu doso za 4-5 dana .. i da nije yasuni c16 nego bidalot c16.. pravi tjuneri znaju o cem se radi ;) ko nardo i shot..
--- Kraj citata ---
od koga si i gdje si nasao auspuh, ne znam kako mi je to promokla inace bi ga bio kupio ja :toothy3:
Corector:
Ma to je alu, nece mu nista biti. Ja sam svog s gustom gazio nakon gusa, i cilindar i klip su bez crtice bili kad sam vadio van.
ditek:
--- Citat: giannelli - 17 Siječanj, 2016, 18:52:39 ---
--- Citat: ditek - 16 Siječanj, 2016, 20:19:56 ---skuter sluzi za preseravanje :toothy10: nateravanje po gradu, do faxa i vikendom na sljeme..
sutra c16 krece na put iz dubrovnika, valjda bu doso za 4-5 dana .. i da nije yasuni c16 nego bidalot c16.. pravi tjuneri znaju o cem se radi ;) ko nardo i shot..
--- Kraj citata ---
od koga si i gdje si nasao auspuh, ne znam kako mi je to promokla inace bi ga bio kupio ja :toothy3:
--- Kraj citata ---
otkrit cu ti kad mi dode da mi ga nebi preoteo ;D
ditek:
sto se tice kucista termostata mogo bi to cak sam slozit doma, to je veca fora neg kupit :)
isprobana gljiva danas :confused5: to tolko dreći da mi je neugodno bilo opce iz dvorista izac :toothy3: rms zicana ravna, taman je stala naslonila se na blatobran lagano taman da ju podupire. al nista od toga to stvarno nije za svaki dan tako da od gljive u bilo kojem obliku odustajem.. imat cemo suhog za intake symphony i sramoćenje po gradu.
trenutmo je stavljen čuveni homemade airbox od motulove kantice :toothy10:
s tim airboxom sad trokira na pol gasa al dobro to je privremena solucija, budem spustio iglu za 1 zub i gas :) i ovako propinje na zadnji ;D
bacam se u potragu za malim piaggio airboxom pa ako neko ima nek se javi :)
ditek:
--- Citat: anabellas - 17 Siječanj, 2016, 18:39:30 ---A da se i homemade napravit od cijevi i svasat s co2 :)
Sent from my D6603 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
imam ideju, bez švasanja.. samo neznam dal termostat stane unutra:
http://www.sip-scootershop.com/en/products/water+hose+adaptor+polini_p144225001
ovakav jedan pipak vec imam doma od dreva, uzmem jos 1 za 30kn i spojim ih, a unutra termostat ubacim.. zasarafim maticom i vijkom, dihtala bu gumica ova. promjer tog pipka je taman stvoreno za crijevo.. i fino kad god pozelim rastavim to u roku 10 sekundi :) super ideja samo kad bi termostat stao unutra.. ak i ne stane mogo bi malo poturpijat/prosirit.. jel nekom bilo dosadno u zivotu pa je pokusavo gurat termostat u taj pipak? jel stane? ??? :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju