Tehnički kutak > Garaža
Aprilia sr 50 --> 172
dachi:
dada,gledo sam na njuskalu tako su im cijene,a sta je s onih jolija i kucelja? to sam vidio na njusk ima isto?
dobro za remen ako neko zna da napise kod il nesta pa bi to uzeo kad rjesim svoj motor...
jos neko nekakvih prijedloga?
Toni46:
Bit ce ovo super, pratim projekt :icon_thumright: :headbang:
dachi:
hvala :icon_thumright: :hello:
dachi:
da nebi bilo da se stoji :D
dosla masina danas,cilindar,glava itd stanje salon,radilica nema milimetra lufta itd..remen je daycov 22m sirok(kolko je novi itd?). Gore je obicni filter,al imam sa strane e13/14 malossi gljivu pa da li stavljat?
ovaj moj sr je morini,i na masini oni nosaci su cca 1cm sa svake strane manji,znaci pasat ce samo distance napravit,jedino nisam gledo oce mi amortizer pasat(al to je najmanji problem) i oce mi cilindar udarat u ramu,al to polako,ako treba produzit cemo nosac na rami da odmaknemo masinu malo nazad i eto :)
Moram pohvalit decka od kojeg sam uzeo,poslo mi je komplet instalaciju,cak mi je poslo i kocnicu i ruckicu kocnice,svaka cast :icon_thumright:
ima i par slika :)
dachi:
Jucer smo malo radili,90% je rjeseno. Pripasali smo masinu na ramu,je da smo nosac malo losije napravili(trebo je ic nize pa je mogo bit kraci itd) al stoji ovako u centru. Gornji prihvat za amort smo odsjekli i prebacili samo na drugu stranu,ja mislim da je to dobar kut? posto mi serijski airbox nepase,stavit cemo maljosi pecurku :D Morali smo i kadu isjec al to cu stavit il mrezicu il od stakloplastike napravit nesta itd..
instalaciju smo pregledali i to cemo u ponedeljak sastavit itd.
Nove brtve,karbonske lamelice i LED stop je naruceno tako da iduci tjedan ce bit ako bog da upaljeno a vjerovatno cak i registrirano :happy6:
i naravno slike,sve pohvale i kritike su dobro dosle :icon_thumright: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju