Ostalo > Sportski kutak
Dream: mirkooo Cro Cop vs. overeem
pitaNS:
--- Citat: Mr J - 24 Rujan, 2008, 14:11:47 ---Gdje si trenirao, i ja sam svojevremeno trenirao shotokan preko 10 godina, bio reprezentativac RH i visestruki prvak drzave... :icon_thumright:
Pa sam poslije presao malo na Wing Tsun
--- Kraj citata ---
celu karijeru sam proveo u KK ''Naftagas-u''....U katama i borbama imam preko 60 medalja raznih boja.. :icon_biggrin: najviše srebra ali bilo je i zlata na međunarodnom i nacionalnom nivou...2xPrvak Srbije... sa 14godina položio za crni pojas 1.dan na kom sam i ostao jer smo se više bavili takmičenjem posle nego polaganjem...
svaka čast MrJ na tvojoj veštini! ! ! :icon_thumright: šta je beše Wing Tsun ? ? ?
mhr-team:
--- Citat: pitaNS - 24 Rujan, 2008, 14:43:54 ---
--- Citat: Mr J - 24 Rujan, 2008, 14:11:47 ---Gdje si trenirao, i ja sam svojevremeno trenirao shotokan preko 10 godina, bio reprezentativac RH i visestruki prvak drzave... :icon_thumright:
Pa sam poslije presao malo na Wing Tsun
--- Kraj citata ---
celu karijeru sam proveo u KK ''Naftagas-u''....U katama i borbama imam preko 60 medalja raznih boja.. :icon_biggrin: najviše srebra ali bilo je i zlata na međunarodnom i nacionalnom nivou...2xPrvak Srbije... sa 14godina položio za crni pojas 1.dan na kom sam i ostao jer smo se više bavili takmičenjem posle nego polaganjem...
svaka čast MrJ na tvojoj veštini! ! ! :icon_thumright: šta je beše Wing Tsun ? ? ?
--- Kraj citata ---
de ti meni objasni sta znaci npr. to u karateu recimo crni pojas 2 dan... sta je to?? i jel moze bit npr. crni pojas 10 dan?
Mr J:
Imas ucenicke i majstorske razine za koje polazes...
Ucenicki : BIjeli pojas, zuti, crveni, zeleni, plavi, smedji...
Majstorski : Crni pojas 1.dan, 2.dan, 3.dan - 10. dan
Dakle, dan je kao stupanj majstorskog znanja...
Takodjer ostao na prvom danu zbog takmicenja i svega ostaloga... Posvadjao se sa predsjednikom Hrv. Karate Saveza Stjepanom Celanom, zbog toga sto sam presao u KK Tempo kod Ilije Smoljenovica kada je jos radio Enver Idrizi...
To mi je i bio najbolji potez :)
Poslije doslo zasicenje, karate nije olimpijski sport, nema novaca u karateu, itd...
Wing Tsun ti je stil kung fua koje je prvo ucio Bruce Lee, poslije je iz istoga izveo Jet kun doo...
Jako dobar stil za blisku borbu uz koristenje protivnikove snage...
mhr-team:
aha, hvala Mr J. na odgovoru, jednostavno nisam znao sta to znci 1,2,...6 dan....
inace ja kod kuce imam vrecu za box pa onda derem po njoj... tehnika mi je vjerojatno 0, al ono, vise idem na snagu i izdrzljivost... al u svakom slucaju dobro dodje, ne radi neke tuce il sta ja znam, vec cisto onak radi zdravlja i ono.. bolje se osjecas...
pitaNS:
mhr: ma normalno treba bilo sta vezbati ili :sex1:
eto, objasnio je MrJ sta su dani u karateu...
nekad pozalim sto nisam polagao dalje...bar drugi dan...he,he :laughing7:
i ja sam se isto zasitio tog sporta, bilo je dosta namestanja na takmicenjima, nepravde, nije bilo para od toga a ulazes puno vremena i truda i jednostavno sam prestao aktivno da se bavim... :boxing:
sad odem ponekad malo da se proteglim i zajebavam omladince... :dancee:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju