Ostalo > Sportski kutak
Dream: mirkooo Cro Cop vs. overeem
pitaNS:
--- Citat: vine5x - 24 Rujan, 2008, 12:44:28 ---
--- Citat: pitaNS - 23 Rujan, 2008, 20:12:10 ---sad sam pogledao borbu...mirko je radio bez ikakve inicijative...a usput je i dobio batine na podu pa je logicno bilo da se izvuce na povredu jajca...
ovaj crnja puca od snage...prava gorila!
--- Kraj citata ---
Sta ti znas sta je udarac svom snagom u muda, takvom taktikom kakvu je pokaza Alistar i ja bi dobija Fedora.
A Alistar je ništa više od vriće govana koja je nakljukana steroidima, a Mirko nije više šta je bija to mi je ža reć ali tako je !!!
I ovo nemojte komentiarat ako nikad niste probali ring, a vecina ovih koji pišu pi*darije potukli su se u životu 2 puta i to u 3 raz osnovne škole i sada oni znaju sve o ringu ( internet sveznari )
--- Kraj citata ---
ja znam šta je udarac u muda, i šta je nokaut i tako te stvari al ne znam da li ti znaš...Igrom slučaja sam trenirao 17 god. karate i bio u ringu ili tačnije na tatamiju minimum 200 puta....
a da sam se tukao na ulici jesam, ali to meni nije za hvalu... :icon_thumright:
mhr-team:
--- Citat: vine5x - 24 Rujan, 2008, 12:44:28 ---
--- Citat: pitaNS - 23 Rujan, 2008, 20:12:10 ---sad sam pogledao borbu...mirko je radio bez ikakve inicijative...a usput je i dobio batine na podu pa je logicno bilo da se izvuce na povredu jajca...
ovaj crnja puca od snage...prava gorila!
--- Kraj citata ---
Sta ti znas sta je udarac svom snagom u muda, takvom taktikom kakvu je pokaza Alistar i ja bi dobija Fedora.
A Alistar je ništa više od vriće govana koja je nakljukana steroidima, a Mirko nije više šta je bija to mi je ža reć ali tako je !!!
I ovo nemojte komentiarat ako nikad niste probali ring, a vecina ovih koji pišu pi*darije potukli su se u životu 2 puta i to u 3 raz osnovne škole i sada oni znaju sve o ringu ( internet sveznari )
--- Kraj citata ---
potpuno se slazem... udarci u muda strasno bole i oduzimaju puno snage... a kad te neko 2x udari u 2min e onda je se nemoguce nastavit borit...
al opet mislim da kakv god alistar bio rusio ga je par puta na pod, dok mirko njega nije niti jednom... mirko mu cak nije zadao ni jedan pravi udarac...
nadam se da ce u uzvratu konacno nesto pokazati... jer da je ovu borbu izgubio (a da je alistar bio pametan i bi) mislim da je mogo zavrsit sa krijerom...
stark1:
ovaj vine5x se cesto pravi faca na forumu..misli pobro je svu pamet svjeta..j#bote filipovic..nije ni on bog vise..
pitaNS:
--- Citat: gigo_sf2 - 24 Rujan, 2008, 13:51:18 ---ovaj vine5x se cesto pravi faca na forumu..misli pobro je svu pamet svjeta..j#bote filipovic..nije ni on bog vise..
--- Kraj citata ---
neka ga...nek pametuje...
a filipović stvarno nije više u formi kakvoj je nekad bio...šteta...
Mr J:
--- Citat: pitaNS - 24 Rujan, 2008, 12:52:39 ---
ja znam šta je udarac u muda, i šta je nokaut i tako te stvari al ne znam da li ti znaš...Igrom slučaja sam trenirao 17 god. karate i bio u ringu ili tačnije na tatamiju minimum 200 puta....
a da sam se tukao na ulici jesam, ali to meni nije za hvalu... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Gdje si trenirao, i ja sam svojevremeno trenirao shotokan preko 10 godina, bio reprezentativac RH i visestruki prvak drzave... :icon_thumright:
Pa sam poslije presao malo na Wing Tsun
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju