Ostalo > Sportski kutak

Dream: mirkooo Cro Cop vs. overeem

<< < (4/9) > >>

stark1:
prekinuta borba..

2 udarca u genitalije..trebo mu je sudac crveni dati

nekako mi se cini da mirko nije isti kao prije godinu ,dvije..kad je razvaljivao

eladio:
sreca i prekid  :redface:

Mr J:
Ipak je Mirko mlatio praznu slamu...

Nizozemac je bio daleko cvrsci, aktivniji i bolji... Ruku na srce ali ovo je bilo presmijesno i Mirko se samo osramotio... Neka vec jednom prizna sam sebi i kaze necu se vise tuci imam svojih problema, privlace me sise i pi*ke i stavi tocku vise na Ultimate Fight!

Procitan je, nema motivacije, nema ideje, nema inovativnosti, nema prilagodljivosti, nema snage...

Za mene je proslo Mirkovo vrijeme... Ovo sa udarcima u genitalije je bilo cisto izvlacenje jer je vidio da ce ga nizozemac doslovno zgaziti!

P.S. Cak je i Emelianenko skuzio o cemu se radi i smijao se, on je pravi #1 u Ultimate Fightu na svijetu!

DaBo:

--- Citat: Mr J - 23 Rujan, 2008, 14:47:45 ---Ipak je Mirko mlatio praznu slamu...

Nizozemac je bio daleko cvrsci, aktivniji i bolji... Ruku na srce ali ovo je bilo presmijesno i Mirko se samo osramotio... Neka vec jednom prizna sam sebi i kaze necu se vise tuci imam svojih problema, privlace me sise i pi*ke i stavi tocku vise na Ultimate Fight!

Procitan je, nema motivacije, nema ideje, nema inovativnosti, nema prilagodljivosti, nema snage...

Za mene je proslo Mirkovo vrijeme... Ovo sa udarcima u genitalije je bilo cisto izvlacenje jer je vidio da ce ga nizozemac doslovno zgaziti!

P.S. Cak je i Emelianenko skuzio o cemu se radi i smijao se, on je pravi #1 u Ultimate Fightu na svijetu!

--- Kraj citata ---
Istinu zboriš J. Možda je stvarno vrijeme da se povuče. Bio je bolji alistair. Nema on motivacije ni brzinu čak više. Djeluje iscjeđeno i tromo. :'(

mhr-team:
ja sam vjerovao u mirka i mislio sam da ce ga razbiti.. ali me totalno razocarao... djeluje mi potpuno neaktivno, samo se brani... nikako da on preuzme inicijativu i da napadne... sreca njegova sto je borba prekinuta...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju