Ostalo > Sportski kutak

Dream: mirkooo Cro Cop vs. overeem

<< < (3/9) > >>

mhr-team:
ma ubit ce ga mirko ko vola u kupusu...  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Boyler:
Tesko ce pobjedit ako mu je protivnik pametan. Na UFC -u je izgubio protiv Gonzage samo zato jer mu je Gonzaga predvidio njegove poteze, a bilo je jos takvih primjera. S godinama je Mirko stekao iskustvo ali se isto tako uvijek bori po ustaljenom kliseju. Protivnici su prokuzili da se njegov stil ne mjenja i zato sve teze dobija borbe.

vine5x:
Evo Mirko koji je spreman  :o pogledajte  video i vidit cete velike promjene

http://www.index.hr/sport/clanak/ekskluzivni-video-index-na-posljednjem-treningu-cro-copa-uoci-borbe-protiv-nizozemskog-razaraca/402974.aspx

P.S nemojte pisati gluposti od Mirku covjek je bestija i vratija se je u starom svjetlu

Boyler:
Dvanaestominutnu simulaciju runde odradio je poput šale, njegovi high-kickovi  doslovno su odzvanjali poput potresa, a ručne kombinacije ponovno su Mirkov snažan adut, kao u K-1 danima.

Fizicki je sigurno spreman, ali cini mi se da je i dalje predvidljiv. U svakom slucaju navijam za Mirka ali sam isto tako i realan. Mislim da bi trebao uvesti nesto novo, nesto sto njegovi protivnici nisu vidjeli i na sto nisu spremni. Ako ima nesto, onda je pobjeda njegova 100%.   Protivnici su garantirano toliko puta gledali njegove borbe da sigurno znaju svaki njegov pokret napamet.   

eladio:

--- Citat: Boyler - 22 Rujan, 2008, 21:09:54 ---Dvanaestominutnu simulaciju runde odradio je poput šale, njegovi high-kickovi  doslovno su odzvanjali poput potresa, a ručne kombinacije ponovno su Mirkov snažan adut, kao u K-1 danima.

Fizicki je sigurno spreman, ali cini mi se da je i dalje predvidljiv. U svakom slucaju navijam za Mirka ali sam isto tako i realan. Mislim da bi trebao uvesti nesto novo, nesto sto njegovi protivnici nisu vidjeli i na sto nisu spremni. Ako ima nesto, onda je pobjeda njegova 100%.   Protivnici su garantirano toliko puta gledali njegove borbe da sigurno znaju svaki njegov pokret napamet.   

--- Kraj citata ---

..nejmu fali onaj boks koji je imao prije ..tako je uvjek dobro pripremao svoje protivnike za nogu  :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju