Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

VX209

<< < (4/42) > >>

Crni91:
a istina...nadam se da ce platit sve...

Utroba-FX:
Jesi li bia u doktora i reka da te boli da nemos spavat,da imas ozljede itd...

Crni91:
...evo nakon dugo vremena cekanja...osiguranje isplatilo stetu...odlucija san da cu sredit motor totalno iz vanka pa iza toga slijedi masina...uglavnom....plastike su mi danas stigle sa farbanja....boja BMW M3 Alpine white  :o....deklo,vodena pumpa,vilice,nosac spuha,felge i klijesta su na pjeskarenju...to mi sutra dolazi i onda deklo,vodena, i vilice idu na poliranje....nosac spuha i felge u mat crno se plastificiraju i klijesta idu u crveno... :frajer: sa scooter attacka su naruceni neki dijelovi koji bi trebali doci za 10ak dana, te je narucen serdarevic...necu otkrit koji ni kakav :glasses9:
..evo djelovi sa SA...

...i evo koja slika plastika da se malo divite... :toothy12: :toothy12: :toothy12:

...e sad malo o masini....masina ima 15tkm...napravljen veliki servis....na njoj je malossi multivar,rolice 8.5g,malossi delta,malossi kevlar,bijeli centralni,plavi federi na delti....stavi ce se samo jos polini gljiva i to bi bilo to za sad....za masinu je plan stavit polini/malossi 209 i malossi sekundar...i to bi bilo to....javim se kad se nastave radovi i tako.... :headbang:

Utroba-FX:
bit ce dobar...
evo sad cu izbrojit koliko bilih runnera ima u ST-u. JA,ti,drago,joke,žika,zizi...samo 6.hahahahhaha

i kako ti je ovaka prednja maska.al nije znak od Gilere,oni obicni??

Crni91:
Kakve to veze ima...ima li koji novi?? Debilu...nova maska od STa ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju