Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

VX209

<< < (3/42) > >>

Crni91:
...meni nije nista samo san malo ruku nabija....al runner je tragedija....da naguzilo me, ja sta bila guzva taman noge krenija spustat ono bumm...i odletija....sranje tesko...bila pandurija puva ovo ono i ovaj sa auton kriv i sutra procjena...

Bruno1990:

--- Citat: Crni91 - 23 Prosinac, 2008, 00:39:31 ---...meni nije nista samo san malo ruku nabija....al runner je tragedija....da naguzilo me, ja sta bila guzva taman noge krenija spustat ono bumm...i odletija....sranje tesko...bila pandurija puva ovo ono i ovaj sa auton kriv i sutra procjena...

--- Kraj citata ---
a joj steta..fino ga je natuko..  :sad1:
..dao bog da bobio onolko para kolko si ulozio da si fino mozes opet slozi motor ljepo kakav je i bio..predivan..drzim fige  :headbang: :icon_thumright:

gun_rider:
šteta runnera stvarno viđa san te oko prometne škole tamo, lipa pila :icon_thumright:

Crni91:
...a da....evo bas danas napunija 15000km.....mamu mu j**** uvijek neko sranje.....btw kad izade iz garaze izlazi jos ljepsi i bolji.... :headbang:

black-rox:
Bitno da tebi ni niš,šteta motora,ali nemaš brige osiguranje će platiti to sve :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju