Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (19/113) > >>

ljubo46:

--- Citat: shadow - 20 Srpanj, 2015, 03:22:58 ---
--- Citat: ljubo46 - 18 Srpanj, 2015, 09:45:29 ---Da naravno kolega..jutros smo krenuli u 6h i pre doboro je bilo do jedno 7:30, dalje se osjeti da grije haha
a na more cemo i u 5h krenut..tamo vec blize dolje vjerujem da ce biti lakse nego kod nas u sredisnjoj hrv.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

dolazis opet u vodice?

--- Kraj citata ---
nisam još siguran 100% još se dog kamo cemo.. :icon_thumright:
moram prvo lanac i lancanike promjeniti na zecu  :icon_thumright:

ljubo46:
tjedan dana sjelo 1100km hahaha samo se vozikam..
potrošnja mi je oko 6l prosjecno, cak i niza ako se vozim ko na nexu 90-100kmh  :laughing7:
evo narucio sam nove lancanike i lanac Did pošto je ovaj neravnomjerno rastegnut.. :toothy3:
tako je to kod polovnih stvari jbg..ali nema veze. pozdrav ;D :icon_thumright:

Doomsday:
Nemam ti ništa pametno za reć, ali eto, guštam čitat kako je netko zadovoljan...  :zubo:

Samo uživaj, pametno, i sa srićon...  :icon_thumright:

njacte290:
Tako je to kod polovnih stvari da. Evo moj na servisu  zamjenjeno ulje u kočnicama, antifriz, lanac očišćen i zategnut jer je bio prelabav i evo već tjedan dana čekam sajle da stignu sve idu nove jer su ove katastrofa a bužiri pukli. A pri kupnji motora takve stvari nevidiš jbg  :dontknow:
Jel to inače prosječna potrošnja oko 6L za Z750? Moj troši nekih 4-5 L normalne vožnje.

ljubo46:
Doomsday- puno hvala na lijepim zeljama  ;D

njacte290- da to je nekakva prosjecna potrošnja  :icon_thumright:

Evo danas se skupila ekipica pa se išli malo ganjat, tj malo vozikati, sad sam dosao doma.. :icon_thumright:
sjelo je 200km uzivancije.. ;D
Moj Z750, pa još jedan Z750 2009 god s abs-om, pa jedan Z750 2004 i Ninja 600 1993god..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju